Celebklub

Itt a heti celebmustránk - Szexi lányok, újdonsült apukák, Szulejmán magyar hangok

rtl.hurtl.hu

2016. július 17. 17:00

Szomorkás esős hétvégre virradtunk, de ne szegje kedvünk, míg a kakaónkat szürcsöljük a takaró alatt, olvasnivalónak elhoztuk a hét eseményeit: meglestük a túl szexi lányokat, formabontóztunk a sztárokkal, Istenessel útra keltünk a vadonba és belebújtunk Szulejmán bőrébe.

A hét eleje tikkasztó kánikulával indult, a szél se rebbent, a hajnal se hozta el a kedves megkönnyebbülést. De egyáltalán nem bántuk, hiszen gyönyörű sztárjaink csak ontották magukból a szexibbnél szexibb bikinis posztokat. Pont úgy, mint a 10. éve megrendezett Balaton Sound záróestéjén. A vízparti fesztivált az időjárás istene is pártfogolta, egy kósza felhő sem volt az égen, nemhogy esőcsepp. A képre kattintva meg tudod nézni, hogyan búcsúztak a Balatontól celebjeink.


Tudod, hogy ki az a külföldi sztár, aki hatalmasat bulizott a Soundon? Nézd meg a videót és kiderül!

A júliusi forróság szinte kikövetelte, hogy minél kevesebb ruhadarab legyen rajtunk. Előkerültek a miniszoknyák, a falatnyi sortok és persze a mindent megmutató bikinik. Ezért jó, ha nyár elejére formába lendülünk, és magabiztosan csapunk bele a nyárba. Persze, nem adják könnyen a bombaalakot, de még a tökéletes alakú sztároknak sem. Talán bele se gondolunk, de keményen meg kell dolgozniuk azért, hogy ilyen eredményeket érjenek el:

Ha érdekel, hogy Nyári Dia, vagy Bódi Sylvi mivel tarja magát formában, kattints a képre!


A Barátok közt színészei szívesen mérettetik meg magukat, és ha úgy van, még a dagonyától sem riadtak vissza. Nézd:

Az izzasztó munka édes gyümölcse pedig tökéletesen megmutatkozik egy-egy fotón. A túl szexi lányok nem kímélték a rajongókat, és gyönyörű képeket osztottak meg. Példaként itt az egyik Kiss Ramónáról:

A jó idő elhozza a mozgás és a kirándulás lehetőségét is. Mi lehet annál jobb, mint mikor megfogjuk szeretteink kezét, és magunk mögött hagyjuk a zsúfolt várost. Istenes Bence pont így tett a minap. Szerelmével és kisfiával indult útnak a műsorvezető. És nem tudta megállni, hogy le ne fotózza csodaszép családját. Kattints a képre!



Bence élete igen nagy fordulatot vett, mikor megszületett kisfia. Hogy mennyire változtatta meg mindennapjaikat a kis Nátán érkezése, arról maga a büszke apuka mesél. VIDEÓ!


Ha már a változásnál tartunk… Egy-egy sztár élete hatalmas átalakuláson mehet keresztül, ha olyan szerephez jut, amely örökre beírja magát a felejthetetlen karakterek nagykönyvébe. A török színésznő, Meryem Uzerli karrierje is a Szulejmán sorozat után kezdett el szárnyalni. Hürrem megformálását a tökélyre fejlesztette. Viszont hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szultána nem magyarul beszél eredetileg, hanem Bognár Anna csodaszép hangján szólal meg. A minap ellátogattunk a Mikroszinkron stúdiójába, és jól kifaggattuk a színésznőt. Nézzétek:

És ha már ottjártunk, Széles Tamást se engedhettük el csakúgy:

Jó pihenést kívánunk!

#Celebklub#nyár#fesztivál#bikini#mozgás#család#interjú#istenes bence#nyári dia#hürrem#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk