Celebklub

Celebmustra: Lássuk, mivel töltötték a sztárok a hétvégét

rtl.hurtl.hu

2016. július 10. 15:10

Imádjuk a nyarat, a napsütést, és persze a hétvégéket, amikor azt csinálunk, amit csak akarunk. Szerencsére az időjárás újra kegyes volt hozzánk, ugyanis július második hétvégéje is igazi kánikulát hozott. De vajon mit csináltak a sztárok ebben a rekkenő hőségben?

Az X-Faktor aranytorkú énekesnője, Tóth Gabi nemrég Tihanyban járt nővérével, most pedig szerelmével, a Tha Shudras zöldfejű frontemberével, Tibivel nyaral. A fiatalok a magyar tengerre utaztak, és minden jel arra utal, hogy úsznak a boldogságban.
 

 


Dombóvári István sem tétlenkedett, és a főváros helyett vízpart közelében töltötte a hét utolsó napjait. Dombi szokásához híven egy rendhagyó fotóval jelentkezett, ugyanis egy szivárvánnyal megspékelt felfújható egyszarvú biztosította neki a kényelmet.

„Én így nyomom. Lazulás.”

 


Dj Doti - az ÉNB egykori sztárja - a hétvégét is munkával töltötte, az elbűvölő szépség ugyanis szombat este Velencén zenélt a bulizni vágyóknak. A party királynő most is kitett magáért, és legnagyobb örömére egy régi ismerőssel is összefutott. Ugye, milyen jól mutatnak együtt?



Természetesen nem feledkeztünk meg a Balaton Soundról sem, ahonnan előszeretettel posztolnak kedvenc celebjeink. A Balaton kedvenc fesztiváljára idén is rengetegen kíváncsiak voltak, és ma este még egy nagy durranással készülnek a szervezők, ugyanis a rendezvény idén 10 éves.

 

A Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna...



... hazánk legyszexibb hullámlovasa, Bódi Sylvi...
 



... és a bomba formában lévő két gyerekes anyuka, Ada is a Soundot válaszották, és Zamárdiban engedték ki a fáradt gőzt.
 

 


Természetesen a hétvége még nem ért véget, van néhány óránk rápihenni az elkövetkezendő napokra, így azt tanácsoljuk: aki csak teheti, használja ki a fennmaradó időt, és töltse pihenéssel a vasárnapot.

Fotók: Instagram, Facebook
#Celebklub#dombovári istván#ada#bódi sylvi#dj doti#tóth gabi#X-Faktor

Címlapról ajánljuk