Celebklub

Madonna megrázó videót rögzített és tett közzé!

rtl.hurtl.hu

2016. július 7. 12:22

Az énekesnő életének fontos részét teszi ki a jótékonykodás. Legutóbb Nairobiban járt, ahol attól sem riadt vissza, hogy kétkezi munkával segítsen. Figyelem, felkavaró képek és történetek következnek!

Nairobi egyik legszegényebb nyomornegyedében, Kimberaban szörnyű körülmények uralkodnak. Amellett, hogy nincs normálisan kiépített csatornarendszer, a mélyszegénységben élő emberek élelem és ivóvízhiánnyal is küzdenek, ráadásul az erőszak is a mindennapi élet része.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Itt járt a popcsillag, hogy támogassa és segítse az ott élőket. Körbelátogatta a lakosságot, hogy meghallgassa mire van leginkább szükségük. A megrázó és felkavaró történeteket Madonna sem bírta könnyek nélkül.

Például egy férfi arról mesélt, hogy ötéves kislányát megerőszakolta egy szomszéd. Egy nő, akit az énekesnő csak Sophia mamának hív, 14 gyereket nevel egyedül, ugyanis férje egy politikai felkelés áldozata lett. A hírességet nagyon megérintette az anya története, ezért közösségi oldalán egy képet is megosztott, ahol leírja, hogyan tudnak segíteni a családon.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on


A popsztárt az a megtiszteltetés érte, hogy Kenya első hölgyével, Őexcellenciája Margaret Kenyattaval is találkozhatott, aki többek között azért küzd, hogy az anya- és gyermekhalálozás száma csökkenjen az országban.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on


Az anyagi támogatáson kívül, Madonna aktívan részt vett a kétkezi munkálatokban is. Falat festett, dekorált, és a csatornát is segített kitisztítani. A videó a szörnyű körülményeken kívül ezt is bemutatja.

 

A video posted by Madonna (@madonna) on


A hálás tekintetek persze nem maradtak el, és az is biztos, hogy az énekesnőt Kimbera népe örökre a szívébe zárta.

A popsztárnak még ennyi adakozás után is bőven van mit a tejbe aprítania, ennek ellenére 560 millió dollárjával, csak a 25. leggazdagabb nő a világon.Vajon ki lehet az első tíz?

Ha érdekelnek a részletek kattints a videóra!


Forrás/Képek: Instagram

#Celebklub#madonna#Fókusz#segítség#kenya#afrika#jótékony#jótékonyság#rászoruló#énekes#pop#popsztár#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk