Celebklub

Fesztiválok, sztártitkok, premierek – Így zajlik az idei nyár

rtl.hurtl.hu

2016. július 3. 16:00

Lassan félidőnél járunk, ha a meleg hónapok számára gondolunk, de panaszkodni nincs okunk, hiszen hátra van még a java. Heti összefoglalónkból kiderül, eddig hogy ütötték el az időt celebjeink.

A parytime egyik nagyágyúja a soproni VOLT fesztivál, július 28-án 24. alkalommal nyitotta meg kapuit. Idén több mint 150 ezer fesztiválozó látogatott el hazánk „leghűségesebb városába”. Rengeteg program és számtalan koncert várta a buliznivágyókat. A neves fellépők között megtalálhatták az X-Faktor két mentorát is, ugyanis pont egy napon lépett fel Puskás Peti zenekara, The Biebers, illetve ByeAlex és a Slepp.

Ne csodálkozzunk, hogy szinte üres a város, aki tehette nyakába vette a nagyvilágot, és egy kis pihenésre adta a fejét. A Barátok közt gyönyörű színésznői, Kiss Ramóna és Nagy Alexandra is belecsaptak a jóba. A sorozat Aliza a világ másik végéről üzen rajongóinak, míg Szentmihályi Zsófit alakító Rami és barátnője, Tücsi bevetették magukat az éjszakába.

Azt tudtátok, hogy Alexandra mennyire bevállalós és vagány? Ha kell, bogarakat eszik, vagy egy hátizsákkal nekivág a legvadabb dzsungelnek. És miket csinált még? Nézd meg a videót!

Az idei nyár több szempontból más, mint a többi. Hát persze, itt az Eb-re is gondolunk, a 2016-os év meccseit nem fogjuk elfelejteni. Ahogy ezeket a képeket sem, melyeket összegyűjtöttünk nektek. Íme a legcukibb focista gyerkőcök és híres apukáik:

Kattints a képre!

Ha már szóba jöttek az apukák, akkor a sorból nem hagyhatjuk ki a szebbnél szebb kismamákat sem, akik ragyognak és úsznak a boldogságban. Péter Szabó Szilvi például most árulta el, hogyan éli meg az élet egyik legnagyobb csodáját.

„Kedves Mindenki! Boldogabb vagyok, mint valaha! Gondolom a médiából páran már értesültetek róla, mégis most érzem elérkezettnek az időt, hogy megosszam veletek ezt a számomra újabb kis csodát! Egy kis hercegnő cseperedik a szívem alatt.”

 

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a videóra!

A siker sok embernél mást jelent, valaki az anyaságban tud kiteljesedni, valaki pedig a munkájában. A nyolcszoros Grammy-díjas popsztár például lenyűgöző, ahogy karrierjét építi. A napokban jelent meg Rihanna legújabb videoklipje, mely teljesen eltér az énekesnő eddigi munkáitól.


Egyébként az énekesnő mostanában többször meglepte már rajongóit. Legutóbb az egyik koncertjén olyasmi történt, amiről álmodni se mertünk:

 

#Celebklub#fesztiválok#nyaralás#szabadság#szexi#utazás#titkok#foci#baba#szülők#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk