Celebklub

Gordon Ramsay és családja óriási traumát élt át

rtl.hurtl.hu

2016. június 14. 14:08

A híres – folyton ordibáló – szakács imádja a gyermekeit, egy igazi nagycsaládos apuka, aki feleségével még májusban jelentette be, hogy újra bővül a család. Azonban nemrég rossz hírt osztott meg a rajongóival.

Nem sok híresség szeret a bánatáról mesélni a nyilvánosság előtt, Gordon azonban pár órája végtelenül elkeserítő hírt osztott meg a követőivel: 5 hónaposan elvetélt a felesége. Az apróság már az ötödik gyermekük lett volna, már van négy tizenéves gyerkőcük: a 18 éves Megan, a 16 éves ikrek, Jack és Holly és a 14 éves Matilda.

Viszonylag későn érkezett volna az ötödik gyerkőc, de óriási szeretettel és boldogsággal várták a kis jövevényt.

 


Gordon egy szívhez szóló üzenetet tett ki a közösségi oldalára:

„Helló mindenki, Tanával szeretnénk megköszönni az elmúlt hetek összes támogatását. Borzasztó hétvégén vagyunk túl, mivel Tana az ötödik hónapban elvesztette a kisfiúnkat. Egy családként gyógyulunk, de nagyon hálásak vagyunk minden jókívánságért. Külön köszönetet szeretnék mondani a Portland Kórháznak, mindenért, amit tettek értünk!” – írta.


Hiába híresült el egy folyton káromkodó, ingerült és ordibáló tévés szakácsként, Gordonnak óriási szíve van és imádja a családját. Ez az RTLII-n most futó A fickó F-fel műsorából is kiderül, ahol szinte minden adásban megismerhettünk egy apró részletet a családja mindennapjaiból. Legutóbb az egész család elszánta magát, hogy a kertjükben nevelik fel a karácsonyi vacsorának való pulykákat, persze a búcsúzás nehézkesre sikerült, annyira a szívükhöz nőttek az állatok:

Forrás: Vanity Fair
Képek: Facebook, Instagram

#Celebklub#gordon ramsay#gordon ramsay - a fickó f-fel#baba#család#gyerekek#szakács

Címlapról ajánljuk