Celebklub

Vérfagyasztó jelenetek, torokszorító események, derűs pillanatok – Heti összefoglaló!

rtl.hurtl.hu

2016. június 13. 11:58

A múlt héten sem unatkoztunk, hiszen sztárjaink, kedvenc sorozatunk hősei mindent megtettek, hogy egy percre se pihenjünk. Izgalmas hét indító memoárunk következik.

A nehézkesen induló hétfőket szívünk szerint átaludnánk, vagy legalábbis csakúgy kihagynánk. Persze erre kevés esélyünk van, így mit van mit tenni, hozzuk ki a lehető legjobbat magunkból. Hogy egy kis életet leheljünk a délelőttbe, összegyűjtöttük a múlt hét legjobb pillanatait. A jó hírünk - mert mára az is van - garantáltan felpörget majd benneteket.

 


Csakhogy rögtön belevágjunk a közepébe, váratlan esemény hozta lázba a Mátyás király tér rajongóit. Egy rég nem látott szereplő tért vissza a sorozatba, akinek távozása borzasztó nagy felháborodást okozott. A színésznőt személyesen meg is kérdeztük, mit szól Szentmihályi Zsófi életének változásához.

Közben egy kicsit távolabbi országban, azaz Isztambulban is felpörögtek az események, Szulejmán palotája véres csatatérré változott. Döbbenetes jelenetnek voltak szemtanúi szerda este a tévénézők.

A nagy izgalmak mellett kellemes meglepetésben is részesülhettünk. Végre megtudhattuk, hogy a 2016-os X-Faktor zsűritagjaiban kiket is tisztelhetünk. A választás Tóth Gabira, Puskás Petire, ByaAlexre és Gáspár Lacira esett. Amit már sejteni lehet, hatalmasat fog szólni az idei tehetségkutató. A videóból kiderül, hogy ezt a mentorok sem gondolják másképp: 

A hét második fele már nemcsak az éneklésről szólt, a világ most az isteni bal és jobb lábakra figyel. Sztárjaink sem menekülhetnek a foci EB mámora elől. Erről maga Istenes Bence mesélt nekünk:

Még nem tombol az igazi nyár, de már mindenhol arról beszélnek, hogy ne egyél ezt, ne egyél azt, mozogj, tornázz, és még sorolhatnánk. Persze fontos, hogy egészségesen éljünk, de néha igenis engedhetünk a csábításnak, és bűnbe eshetünk. Pont, mint azok a hírességek, akik nyíltan vállalják, hogy félreléptek.

Jó étvágyat kívánunk mindenkinek!

#Celebklub#hét#események#izgalom#sokk#ünnep#Barátok közt#Szulejmán#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk