Celebklub

Istenes Bencéből felelősségteljes apuka lett!

rtl.hurtl.hu

2016. június 8. 18:00

A műsorvezető mindig is híres volt róla, hogy szeret bolondozni, hiszen a humor nagyon is közel áll hozzá. Azonban a fontos ügyekre ő is mindig nagy figyelmet fordít, főleg mióta édesapa lett!

Az iskola és a tanulás fontos. Ezt mindannyian tudjuk. Persze, amikor az ember még zsenge apróság, akkor sokszor inkább teherként éli meg a rengeteg házi feladatot és az okítást, és szívesebben focizna az udvaron a barátaival.

Azonban arról sem feledkezhetünk meg, hogy ez mekkora kiváltság, hiszen sok gyereknek nem adatik meg a lehetőség, hogy tanulhasson.

Istenes Bence sok más sztárral karöltve csatlakozott az UNICEF programjához, és a közösségi oldalain kitartóan üzeni minden követőjének: „Suliba járni hasznos és menő!”.

Korábban még volt általános iskolájába is ellátogatott, újra beült az iskolapadba, sőt, még harmadik osztályos ellenőrzőjét is megmutatta követőinek. Természetesen ezzel is az iskolába járást szerette volna népszerűsíteni a gyerekek körében:

Nem meglepő, hogy Bence ekkora hangsúlyt fektet a témára, hiszen mióta megszületett kisfia, valószínűleg szülőként neki is még fontosabbá vált a gyerekkérdés és a tanulás egyaránt. Natan ugyan még nagyon kicsi, de egy gondos apukában már a születés pillanatában duplájára nő a felelősségtudat. A babaimádás már amúgy is megvan, hiszen egy héttel kisfia születése után Bence a fáradtság ellenére is óriási szeretettel mesélt Natanról:

Forrás/képek: Istenes Bence Instagram

#Celebklub#istenes bence#tanulás#oktatás#iskola#apuka#műsorvezető

Címlapról ajánljuk