Celebklub

Nem hiszed el, kivel mozizott Nyári Dia!

rtl.hurtl.hu

2016. június 1. 16:00

A Barátok közt gyönyörű színésznője az Alice Tükörországbant nézte még a premier előtt, és nem is akárkivel. Partnere közösségi oldalán tette közzé a bizonyítékul szolgáló fotót.

Nyári Dia már többször bebizonyította a kamerák előtt, hogy ízig-vérig nő. Nagy port kavart például, amikor Nőnap alkalmából sokat mondó fotókat osztott meg közösségi oldalain. A kezdeményezés egy üzenet volt a hölgyek számára, ugyanis szerette volna felhívni a gyengébbik nem képviselőinek figyelmét arra, hogy mennyire fontos és elengedhetetlen önmaguk elfogadása és tisztelete.


Kattints a képre a részletekért!



És most nézzük, kivel töltötte a tegnap estét a csinos sorozatsztár!

 


Bizony-bizony, ő nem mást, mint a Barátok közt sármos pincérfiúja. De aggodalomra semmi ok, Pribelszki Norbi szíve továbbra is foglalt. A stáb tagjai pedig szerencsére nem csak a forgatások közben érzik jól magukat egymás társaságában. A sorozat kamerái előtt valóban kemény munka folyik, viszont ha a színészeknek adódik némi szabadidejük, akkor ott bizony elindul a poénkodás.


Kattints a képre a részletekért!

 

 

Nemrégiben egyébként Dia szívét is elrabolták. Rómában találkozott álmai hercegével. Sajnos a telefonszám csere időhiány miatt nem történt meg, de a csinos lány bízik benne, hogy egyszer majd ismét összefut titokzatos kanadai lovagjával.

forrás: Facebook

#Celebklub#nyári dia#Barátok közt#pribelszki norbert#mozi#alice tükörországban#premier#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk