Celebklub

Legféltettebb titkát árulta el Dombóvári István

rtl.hurtl.hu

2016. május 13. 14:20

Az egyik hírportálnak adott az átlagosnál mélyebb interjút a Showder Klub egyik házigazdája. Nem csak a munkáról és a humorról mesélt a népszerű műsorvezető, a magánélete is szóba került.

Dombi nem hazudtolta meg önmagát: kendőzetlen őszinteséggel mesélt a különböző felkéréseiről, és azt is elárulta, hogy a nyugdíj előtt álló szüleit is segíti a mindennapokban.

Az aranyszívű humoristának egyébként nem esett nehezére a Hungary’s Got Talent műsorvezetése sem. Természetesen voltak nehéz pillanatok, ennek ellenére Dombi olyannyira otthon érezte magát ebben a szerepben, hogy további műsorokat is elvállalna. Meg is történt, ugyanis a nagysikerű Gyertek át szombat este! vezetését hamarosan ő veszi át Sebestyén Balázstól.

Dombóvári István hiába vált mindenki bohócává, olykor ő is be tud fordulni, hiszen élete nagy részét a fellépések és a munka teszi ki, így kevesebb időt tud eltölteni a kedvesével.

A humorista évek óta szórakoztat színpadon és képernyőn keresztül is. A Story Extra stábja kíváncsi volt arra, hogy vajon akkor is úgy vág-e az agya, amikor váratlanul állítunk be hozzá, és kérdések tömkelegét zúdítjuk rá.

 

 

Forrás: 24.hu
Fotó: Facebook

#Celebklub#dombovári istván#dombi#Showder Klub#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Címlapról ajánljuk