Celebklub

Ismét pikáns fotót posztolt Bódi Sylvi

rtl.hurtl.hu

2016. április 26. 13:19

Bár az egykori playmate korábban azt ígérte, nem vetkőzik többet, nagyon úgy fest, hogy a korábbi szépségkirálynő mégsem tud leszokni erről a gyönyörű szokásáról, a férfitársadalom legnagyobb örömére.

A modell ismét egy szexi fotót villantott az Instagram-oldalán. A szépség nem is olyan régen ünnepelte harmincötödik születésnapját, ennek ellenére kíváló formában van.

 

 

A photo posted by @sylvibodi on

 

„Én nem tudom azt eldönteni, hogy szép vagyok-e vagy sem... Azt meg végképp nem, hogy mennyire. Azt viszont biztosan tudom, hogy boldog vagyok. „

 

– írta a gyönyörű exmodell a fotójához, akinek a vetkőzés mellett az utóbbi időben a szörfözés lett a legújabb szerelme.

 

 

A photo posted by @sylvibodi on

 

Sylvi minden bizonnyal nagyon jól érzi magát az indonéz szigetvilágban, számtalan képe erről tanúskodik. 

 

 

A photo posted by @sylvibodi on

 

Amikor nem szörfözik akkor is villant, néha visszafogottabban. Sylvi az elmúlt időben sorra vette szörfdeszkája alá a legszebb tengerpartok sodrásait. Balin kívül a Maldív-szigeteken, illetve Madagaszkáron is meglovagolt néhány méretes hullámot. 

 

 

A photo posted by @sylvibodi on

 

Egy hónappal ezelőtt Szenegálban járt, és többek között meglátogatta a híres madárrezervátumot is. Másfélmillió gém, kormorán, flamingó és egyéb madár otthona a folyótorkolat, a látvány pedig Sylvi arcára is mosolyt csalt.

 

 

Forrás: Instagram

#Celebklub#bódy sylvi#indonézia#szörf#instagram

Címlapról ajánljuk