Celebklub

Garantáltan elérzékenyülsz Justin Bieber videóján!

rtl.hurtl.hu

2016. április 12. 13:50

A vadóc énekes legtöbbször nem fogja vissza magát, szemtelenül provokálja az internet világát. Ezért is lepődtünk meg ezen a videón, ahol a popsztár megcsillogtatja érzelmes, tehetséges oldalát.

Március végén arról szóltak a hírek, hogy Justin befagyasztja a megszervezett rajongói találkozókat. Az Instagramján tette közzé a lesújtó bejegyzést, amiben szívből elnézést kér mindenkitől, de se mentálisan, se érzelmileg nem bírja már elviselni a hajcihőt. Döntésében közrejátszhat egy konkrét incidens, amikor az egyik Bieber-fan három méteren belül tudta megközelíteni az énekeset.
 
 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


A fiatal tehetség nem titkolja, ha épp rossz napja van, és ami egyszer kikerül a világhálóra, az ott is marad. Justin büszkén töltöget fel olyan képeket, ahol már nem szomjas, sőt örömmel írogat kommenteket ezekhez a fotókhoz.
 
 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


Sőt, ha úgy van, egy nagyobb összejövetelen sem rejti véka alá véleményét:

„Lehet, hogy részeg vagyok, az is lehet, hogy sz*rságokat beszélek, de úgy érzem, hogy az emberek gyűlölnek engem, mindössze azért, mert magam adom.”



A legfrissebb videójának viszont joggal örülhetnek a rajongók.  A felvételen jól látszik, az énekes valóban tehetséges, és ha úgy van, komolyan is tudja venni a zeneipart.
 
 

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


Justin szerelmi élete sem egyszerű. Hogy mire is gondolunk? Kattints a képre!



Forrás/Képek: Instagram
#Celebklub#énekes#tehetség#provokatív#zongora#fellépés#justin bieber#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk