Celebklub

David Hasselhoff 15 év után visszatért!

rtl.hurtl.hu

2016. március 23. 16:00

Hosszú éveket kellett várnunk arra, hogy Mitch Buchannon – azaz David Hasselhoff – újra végigfusson hetyke piros fürdőnadrágjában az óceánparton. A kezéből persze nem hiányozhatott az ikonikus, öt literes öblítős flakonhoz hasonló tárgy sem.

Mindezt csupán azért tette meg újra, hogy az utódja, Dwayne Johnson is jól lássa, hogyan kell igazán jól futni a tengerparton, ugyanis ő fogja alakítani a mellszőrzetben igen gazdag főszereplő életmentőt, sajnos a megszokott prém nélkül. Bár köztudott, hogy The Rocknak van a nyugati part legkidolgozottabb külseje, a sztár mégis egy testhez simuló felsőben figyelte Hasselhoff mester nézését meg a járását, így az is valószínűsíthető, hogy a filmben sem lesz annyi mellszőrzet, mint anno a sorozatban.

 

A egykori pankrátor egyébként fülig érő mosollyal figyelte Hasselhoff mozdulatait, ami valószínűleg minden olyan tévénéző retinájába beleégett, aki a kilencvenes években szocializálódott.

Miután a két sztár kellően kimerült a homokban való rohangálásban, egy hideg sör társaságában dőltek a nyugágyba, mindezt úgy, hogy az adott partszakaszon ez szigorúan tilos, tudjuk jól a sorozatból. Kész szerencse, hogy nem járt arra az öreg Mitch. Ha kíváncsi Dwayne Johnson és Hasselhoff tengerparti ámokfutására
kattintson ide!

Az új Baywatch egyébként 2017 májusában kerül majd a mozivászonra olyan sztárokkal, mint Alexandra Daddario és Priyanka Chopra.

Nincs Baywatch Hasselhoff nélkül, egészen biztos, hogy a filmben is fel fog tűnni!

A részletekért kattints Mitch-re!

#Celebklub#david hasselhoff#dwayne johnson#Baywatch

Címlapról ajánljuk