Celebklub

Tudod, mi a közös Rihannában, és Audrey Hepburnben? Íme, a válasz!

rtl.hurtl.hu

2016. március 20. 15:00

A sztárvilágban nem meglepő, ha a hírességek megváltoztatják saját, eredeti nevüket egy sokkal eladhatóbb művésznévre. Összegyűjtöttünk öt divatikont, akikről nem is sejtenéd, hogy a nagybetűs ismertség előtt hogyan is hívták őket.

Audrey Kathleen Ruston másképp, ő Audrey Hepburn. Az Oscar-díjas színésznő nem csak a szépségével írta be magát a hírességek könyvébe. Alázatossága, szerénysége előtt mindenki fejet hajtott, és még ma is fejet hajt.

Audrey fia, Sean Hepburn Ferrer szerint édesanyja gyakran elégedetlenkedett magával szemben, azt gondolta például, hogy túl nagy a lába, és az orra.

„A karrierem teljesen rejtély számomra. Az első nap óta csak csodálkozom. Sosem hittem volna, hogy valaha színésznő leszek. Soha nem gondoltam volna, hogy filmekben fogok szerepelni.”


A divatvilág egyik legismertebb alakja Coco Chanel, akiről kevesen tudják, hogy az eredeti neve Gabrielle Bonheur Chanel. A rövid hajú Coco a modern nő megtestesítője, aki számos híresség szeretője volt, ismert sztárokat öltöztetett, és a legfurcsább, hogy egyetlen egy divattervezőt kedvelt a szakmában, Cristobal Balenciagát.

„Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel, és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni.”


Ki ne ismerné a világ legszexisebb anyajegyének tulajdonosát, Cindy Crawfordot. Mielőtt elindult volna a világot jelentő kifutó felé, Cynthia Ann Crawfordként volt anyakönyvezve. A ’90-es évek legfelkapottabb modellje sosem szakadt el a realitás talajától, amit leginkább önmagának köszönhet.

„Az az igazság, hogy nem szeretnék mindig szép lenni. A hétköznapokban szeretem, ha normálisan nézek ki, még akkor is, ha egy pattanás fénylik az arcomon. Az elvárás, hogy nekem mindig, minden helyzetben gyönyörűnek kell lennem, nagyon megterhelő.”


Az ’50-es években már mindenki Marilyn Monroe-ként ismerte, pedig nem becézték mindig így a Golden Globe-díjas színésznőt. Ha hiszed, ha nem, a becsületes neve Norma Jean Mortenson. A gyönyörű Marilyn életéről rengeteg legenda, és érdekesség kering, de főképp a haláláról.



A szexszimbólummá avanzsálódott színésznőt szinte egy egész világ gyászolta, és a találgatások mai napig tartanak: öngyilkosság történt, vagy idegenkezűség okozhatta Marilyn Monroe halálát.

„Minden nőnek, aki kövérnek tartja magát, mert nem nullás a mérete, üzenem, hogy csodálatosak és a társadalom torz.”


Őrületes hír tartja lázban a magyar rajongókat, ugyanis a nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő látogat el hazánkba
. Rihannáról sok pletykát hallottunk már, de abban mindenki egyet ért, profizmusa lenyűgöző. Érdekességképp, a művésznő teljes neve Robyn Rihanna Fenty.
 

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy siránkozva nézd, ahogy elhalad melletted.”

Képek: Instagram, Facebook
Forrás: Harper's BAZAAR
#Celebklub#ismertség#divat#sztárság#titkok#érdekességek#rihanna#audrey hepburn#cindy crawford#marilyn monroe#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk