Celebklub

Madonna lerántotta egy tizenhét éves lány felsőjét

rtl.hurtl.hu

2016. március 18. 14:00

Madonna ismét sokkolta a rajongóit: ezúttal egy lánynak rántotta le a felsőjét több ezer ember szeme láttára.

Rögtön kivillant annak a rajongónak a melle, akinek a felsőjét lerántotta az ötvenhét éves popdíva. A nem mindennapi eset Madonna brisbane-i koncertjén történt, ahol két szám között felhívta a színpadra a 17 éves lányt, majd egy hirtelen mozdulattal lerántotta a topját. Szerencsére a lány könnyedén elfeledte a kis bakit, aki egy vállrándítással, és a felsőjének visszahúzásával elintézte a dolgot.



Állítása szerint nem történt nagy dolog, sőt mi több, életreszóló élménynek nevezte. Akár bűncselekmény is lehetett volna: Ausztráliában zaklatásnak számít ha valaki a másik fél akarata ellenére bármelyik intim testrészéhez nyúl. A lánynak szerencsére eszébe sem jutott feljelentést tenni, amit a helyi rendőrség is megerősített.



Madonna nincs az életének a legjobb szakaszában, mióta a tizenöt éves fiát, Roccót az édesapjánál helyezték el.
Többek között ez is kihathat az ausztrál turnéjára, ahol helyszínről-helyszínre követ el bődületes bakikat. Múlt héten például több órán keresztül váratta a rajongóit, majd másfél órás csúszással elkezdte a show-t, ami alatt többször is elbőgte magát. A szerdai és csütörtöki koncert már két és fél órás késéssel startolt el, ráadásul végig tátogta a koncertet.
Kattins a képünkre a részletekért!
Fotó: Facebook



 
#Celebklub#madonna

Címlapról ajánljuk