Celebklub

Rendőrautóban végezte Jacob Tremblay

rtl.hurtl.hu

2016. március 9. 11:45

A szoba sztárja már jó ideje meghódította a szívünket, és valószínűleg nem csak mi vagyunk így ezzel. Végig cukiskodta a díjátadókat, mindenkivel szelfizett, akit csak ért, és most jóképű édesapja dugta be a rács mögé.

Persze, csak viccelünk, mármint nem azzal, hogy jóképű lenne az apukája, ugyanis ez egy tény: a Tremblay családban a gének eléggé jól alakultak. Nemcsak az apró filmcsillag, de testvérei is megörökölték szüleik tetszetős vonásait.

És ezt még csak tetézni lehet azzal a másik ténnyel, hogy édesapja a rendőrségnél dolgozik! Ezt bizonyítja a fotómontázs is, amit Jacob kiposztolt az Instagram oldalára, jócskán kimaxolva a rendőr kliséket a képeken:
 
 

„Apukám mindig eljön velem a forgatásokra, de most kivételesen én látogattam meg őt a munkahelyén!” – írta ki.

Nem fogták vissza magukat, összeszedtek minden rendőrkelléket a képekhez, és a fotókat nézve, újra be kell látnunk, hogy ez a kissrác lepipálhatatlan. Nem csak gyönyörű gyerek, jó humorral, de még végtelenül tehetséges is! Ezt A szoba című filmben be is bizonyította Brie Larson oldalán (aki el is nyerte a Legjobb női főszereplőnek járó díjat, és legelőször Jacobnak köszönte meg a győzelmét).

A lánytesói sem maradhattak ki a sorból:
 

És egy másik emlékezetes családi pillanat, amikor szüleivel éppen az Oscar-díjátadójára tartottak:
 
   
Reméljük, ezek után is így folytatja, és gyereksztárból felnőtt csillaggá növi magát.

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Jacob Tremblay Instagram
#Celebklub#jacob tremblay#a szoba#brie larson#édesapa#rendőrség#képek#instagram#sztárok

Címlapról ajánljuk