Celeb vagyok, ments ki innen!

Laci kitartóan kúszott a csillagok felé

rtl.hurtl.hu

2014. október 12. 20:35

Repdestek a büntetések, a táborlakók is egymásnak estek néha, ezen persze a napsütés némileg segített, mégsem maradt hiszti-mentes a dzsungel tábor. Laci azonban a feszültség közepette is  felülkerükedett saját félelmein, és ügyesen egyensúlyozott a csillagok felé.

Aurelio és Miki gyümölcs-akciója nem maradhatott büntetés nélkül. A csapat két lehetőség közül választhatott: mindenki lemond a vacsoráról aznap este, vagy Au és Miki 24 órán keresztül nem ehet semmit. A döntés előtt a két fiú elvonult, hogy a többiek a dzsungel békéjében, nélkülük dönthessenek. Laci azonnal a döntéshozók élére állt, a hű vezetésével ezután mindenki elmondta a véleményét, és egyhangú döntést hoztak: ha már tilosban jártak, tanuljanak is a hibáikból. A bűn ténye mellett persze akadt egy másik fontos pontja is a megbeszélésnek: nem akarták eljátszani, hogy a kukac-pénisz-agyvelő lakoma után szenvedő Zé és Zsófi normális kaja nélkül maradjanak. Miközben a többiek a döntésen gondolkodtak, Miki és Aurelio gondolatban már Hurka és Kolbász frissen fröccsenő, finom kis zsírjáról ábrándoztak, kissé elkalandozva a rájuk váró büntetés félelmétől. Végül, amikor a srácok szembesültek a döntéssel, Aurelio nem rejtette véka alá a véleményét, a büntetés és a csapat akarata azonban elkerülhetetlen feladatként tornyosult a szabályszegőkre.

Érkezett a levél, jöhetett egy újabb Kincsvadászat, mehettek is négyen az újabb kalandra: Madár, Sylvi, Miki és Aurelio keltek útra. A Károly őszinte „izgalommal” fogadta az újabb feladatot és nemes egyszerűséggel üvöltött fel fájdalmában: „Nem elég, hogy éhezek, még mozogjak is?!”. Az anti-lelkesedést még megfejelte három szabállyal is: „Ne szóljatok hozzám, ne szóljatok hozzám, ne szóljatok hozzám!” Madár ezek után zen-nyugalommal próbált apáskodni a lázadozó Aurelio felett, több-kevesebb sikerrel. A Kincsvadászat elengedhetetlen kelléke volt a lógás: víz felett kapaszkodni, lógni, Bódi Sylvi mászó testét elviselni és kulcsot szerezni. Aureliót még ez sem tudta felpörgetni. A légi-akrobata mozdulatoknak végül meglett az eredménye: mindannyian becsobbantak és a kulcsot is megszerezték! Ezután már csak egyetlen kérdés választotta el őket a láda tartalmától, amit sikeresen vettek, így a keblükre ölelhették a ládában rejtőző fűszereket. Persze ennek is megvolt a maga vesztesége: Aurelio és Miki nem kaphattak a kincsekből a koplalós-büntetésük miatt.

Hurka és Kolbász újabb nassoltatásakor Aurelio és Miki kerültek terítékre: nekik kellett megetetniük a malacokat. Tünde állandó ének-terápiája mellett a fiúk neki is kezdtek az etetésnek, Zsófi külső segédletével. „Ti ehettek legalább, büdös dögök” – szólt Miki és dobta is a kaját a kis kedvenceknek. Aurelióban persze újra felmordult a kisördög: a mogyoró szólt hozzá, és majdnem zsebre is tette, de végül megállta az újabb szabályszegést.

Zsófi és Zé hat csillagának köszönhetően boldog lakomázásba kezdtek a dzsungellakók, a Sylviéknek köszönhető fűszerekkel kiegészülve pedig végre az ízek is kiteljesedtek. Miki a büntetés árnyékában nehezen viselte az éhezést, ezért inkább elvonult aludni. Aurelio is hasonlóan küszködött a megvonással, és morogva figyelte társai lakmározását. Ezután pedig a malacok kajáját szagolgatva-nyalogatva próbált némi ízt magához venni. Persze ezután monológba is kezdett és mindenkitől bocsánatot kért a tette miatt. Zsófinak meg is esett a szíve a „csibész” Au-n.

A rosszidő után végre kisütött a Nap, ennek örömére Zsófi felbaktatott Aurelióhoz, hogy felébressze, és élvezze a táborlétet. Persze ez is rosszul sült el, hiszen a fiú kitartóan kapaszkodott volna az álmaiba, ehhez képest arcon vágta a koránkelés. Mindennek köszönhetően a reggeli üvöltözés is kiteljesedett. A feszültséget egy levél oldotta fel. Véget ért Miki és Aurelio 24 órás étlensége: jöhetett a tonhal konzerv!

Laci Mikivel karöltve üdvözölte újra a Bátorságpróbát. A feladat lényege most az egyensúlyozás és a csapatmunka kettősében rejlett. Ha mindez rosszul sül el, akkor mindketten a vízbe esnek. Laci azonnal hátrálni próbált, de Mikiék bátorságra bíztatták. Laciékat tíz méter magasba emelték egy óriási dobozban: Lacinak a felső szinten kellett gyűjtenie a csillagokat, Mikinek pedig alul kellett a megfelelő helyre tennie azokat, mindezt úgy, hogy az egész cucc egyensúlyban maradjon! Laci végül a vízfélelme miatt inkább kimondta a bűvös szavakat, és öt csillag után megálltak a próbálkozásban.

A próbák és a feladatok végeztével újra eljött az eredményhirdetés ideje: a nézők úgy döntöttek, hogy újra Aureliót küldik Bátorságpróbára!

Tegnap megkérdeztük, hogy vajon a nézők, hogyan látták Aurelio és Miki szabályszegését, és úgy tűnik a fiúk mindenkinek a szívébe lopták magukat, hiszen a szavazók 43%-a vicces csínytevésnek ítélte meg a tolvajkodást. 32%-uk pedig szintén megértően állt az esethez, hiszen szerintük érthető volt a tettük, ugyanis napok óta éheztek. A legkevesebb szavazat pedig a „gonosz, kiszúrtak a többiekkel” lehetőségre érkezett.
#Celeb vagyok, ments ki innen!#krasznai tünde#szabó zsófi#erdei zsolt#dudás miki#fördős zé#gáspár bea#novák angéla#bódi sylvi#aurelio

Címlapról ajánljuk