Cápák között

Tomán Szabina egy igazi ragadozó!

rtl.hurtl.hu

2020. május 19. 9:50

A modellből lett üzletasszony, aki ebben az évadban debütált Cápaként, másodszor is bebizonyította, hogy az üzletben kíméletlen ragadozó: újfent beleharapott Cápatársaiba!

Laár Györgyi, a L’art pour l’art társulat grafikusa és barátnője, Giret Fruzsina reklámszakember babaruházattal foglalkozó üzlete három Cápa érdeklődését is felkeltette, de Tomán Szabina egy újabb, jól irányzott Cápaharapással lecsapott a jó üzletre, kikosarazva ezzel befektetőtársait, Balogh Pétert és Balogh Leventét is!
 

 

A Cseppke, babaruházati üzlet tulajdonosai 30 millió forintért érkeztek, amiért 8%-os üzletrészt ajánlottak, de Tomán Szabina ennyivel nem elégedett meg! A fent említett összegért végül 20%-ban egyeztek meg, ezzel is hozzájárulva a kisgyermekes családok altatási problémáinak megoldásához. A Cseppke tulajdonosai mindemelett olyan egyedülálló, gyermekbarát applikációt is fejlesztettek, amely megeleveníti a ruhákon szereplő mintákat is!

A műsor első pitch-ét Dr. Sántha Hunor, feltaláló, mérnök mutatta be. Saját fejlesztésű lég- és szagelszívó berendezését szerette volna a befektetőknek bemutatni, de a Cápák szerint több szépséghibája is volt a terméknek. Hiába került szóba Mike Tyson és Kovács „Koko” István is, dühöngő elefántbikák pingponglabdaként, sőt egy ad hoc kémia-fizika óra is lezajlott, a befektetők szerint ez a termék még egyáltalán nincs piacképes állapotban. Balogh Levente lényegretörően foglalta össze gondolatait: „Azt értem, hogy működik, csak ez nem szép!”. Moldován András még a helyét is átadta Hunornak, bemutatva körülbelül 20 másodpercben, amiről a mérnök korábban hosszú percekig beszélt. A feltaláló szakember 87 millió forintért érkezett és 9%-os üzletrészt ajánlott fel a Cápáknak, akik ebben az esetben inkább tovább úsztak.
 

 

Kecskés Valentine, a meggyőző, magabiztos fiatalember, aki saját mogyoróvajas készítményeivel érkezett a Cápák elé, nem leleplezte szándékát, miszerint egyszer ő maga is szeretne a Cápák mellett helyet foglalni. Élelmiszeripari terméke és ajánlata (20 millió forint 25% üzletrészért) a befektetők szerint is előremutató, de egészségesnek csak kis mértékben mondható. Sőt, még az egyik Cápa érdekeltségeit is sértette. Valentine konkrétan a párizsit szerette volna mogyoróvajra cserélni az iskolások szendvicseiben! A vállalkozó üres kézzel távozott a stúdióból.
 

 

A negyedik adás utolsó pitch-ét egy gyergyószentmiklósi páros adta elő. E-bicikli kölcsönzőjükhöz és szervízükhöz szerettek volna befektetőt találni. 36 millió forintért cserébe 5%-ot ajánlottak fel üzletükből. Az egyetlen Cápa, aki befektetett volna a Bikkla nevű cégbe, Balogh Péter volt, aki szeretett volna egy másik Cápával együtt üzletet kötni, de 18 millió forintos, 25%-os üzletrész-ajánlatához végül nem csatlakoztak a többiek. Fehér Gyula nem érezte komfortosnak magát, így végül ő is kiszállt az üzletből.
 

 

A K&H az innováciért-díj várományosa és a Telekom Digitálisan Tetterekész Díjának győztese is a Cseppke babaruházat.

A Cápák közöttben hétről hétre vállalkozók állnak a hazai befektetők elé, akik minden esetben saját pénzüket kockáztatják egy-egy befektetés kapcsán. Hétfőnként 21 órától milliók úszhatnak el az RTL Klubon!

 

Pitch-ek:

#Cápák között#2. évad#4. rész#tomán szabina#balogh levente#moldován andrás#fehér gyula#balogh péter#sajtóközlemény#cseppke#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk