Cápák között

Hazai vállalkozók jobbnál jobb üzletekkel versengnek majd a Cápák kegyeiért

rtl.hurtl.hu

2019. február 18. 12:00

Köztük lehet korunk Rubik Ernője? Igazi világsiker az RTL Klubon! Február 18-án olyan műsor magyar változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította az egész világot. A televíziós vetélkedőre sokszáz eltökélt pályázó jelentkezett. Nagyszerű találmányaikhoz, sokat ígérő üzleteikhez keresnek partnert, de csak egy módon érhetik el a céljaikat: ha meggyőzik a kérlelhetetlen Cápákat.

C-vitamin, Rubik-kocka, dinamó, túró rudi, szódavíz… Csak néhány azok közül a magyar termékek közül, amelyek már bizonyították a rátermettségünket és zsenialitásunkat a világnak. A forradalmi ötlet azonban önmagában nem elég: pénz és üzleti szemléletmód is szükséges ahhoz, hogy lelkes amatőrből jól menő vállalkozó válhasson. Ezen segíthet a pályázóknak a Cápák között öt pénzügyi nagyhala: Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter, Fehér Gyula és Moldován András, ha rákapnak az üzlet ízére. Ők a Cápák, akik a gazdasági világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik az izgalmas tévéműsor kedvéért sem hajlandóak alább adni, ők csak a valóban ígéretes befektetésekbe szállnak be.
 

Less be a Cápák között kulisszái mögé!
 


A vállalkozóknak alig pár percük lesz rá, hogy az üzletembereket meggyőzzék, fektessék be a pénzüket az ő ötletükbe. A műsor kreatív producere, Rubin Kristóf komoly feszültséget és valódi drámai pillanatokat ígér a nézőknek, hiszen sem a játékosok, sem a mentorok számára nem tét nélküli ez a játék.
 

A képernyő előtt ülve a jelentkezőkkel együtt izgulhatjuk majd végig a Cápák döntéseit, melynek nyomán egy-egy jó ötlet hatalmas vállalkozássá nőhet, de a pályázó könnyen el is vérezhet, ha nem vigyáz. Ahhoz, hogy valaki a Cápákat maga mellé állítsa, nem elég egy betanult szöveg, vagy egy csábos pillantás… Itt valódi érvekre lesz szükség!


Az izgalmas show műsorvezetője Lilu.
 

Érzelmek, viták, fordulatok, megkönnyebbülés és drámai feszültség – Február 18-ától az RTL Klub műsorán!
 

#Cápák között#RTL Klub#rtl#apró anna#balogh levente#balogh péter#fehér gyula#moldován andrás#befektető#vállalkozás

Címlapról ajánljuk