Műsorújság
RTL Most
Apró Anna
Apró Anna

Aktuális információk:

  • A Cor-a Zrt. egyik tulajdonosa.
  • 2016 óta egy kockázati tőkebefektetéssel foglalkozó Oxo csapat egyetlen női tagja. amelynek portfóliója jelenleg 25 aktív befektetésből áll.
  • Az Oxo Holdings ügyvezetője, fő profiljuk a feltörekvő és növekedési fázisban lévő innovatív, design és technológiai cégekre szakosodott vagyonkezelés.
  • 2017 óta a Brain Bar Blastoff Startup verseny zsűritagja. Közel 100 jelentkezőből választják ki, hogy kié legyen a 150 ezer Eurós fődíj.

 

Fontosabb életrajzi adalékok:

Az érettségi után felvették az ELTE Jogi Karára, azonban egy évet halasztotta tanulmányai megkezdését. Külföldön modellkedett, a budapesti Face Model Management tagjaként dolgozott Isztambulban, Shanghaiban, Athénban, Taipei-ben és Kuala Lumpurban.

 

Édesapja dr. Apró Dezső a balatonfüredi Szívkórház kardiológiai osztályának vezetője volt, aki többek között elnyerte a szolnoki Hetényi Géza Kórház katéterlaborjának működtetési jogát.

 

2012-ben Anna édesapját tragikus körülmények között veszítette el, 10 céget örökölt. Ekkor döntött úgy, hogy nem jogász lesz, hanem üzletember. Jelentkezett az IBS-Bussiness Management angol nyelvű szakára.

Szakdolgozatát már a munkában megszerzett tapasztalataira alapozta.

Címe: A critical evaluation of the economic efficiency of working service partnerships between public-private health care providers in Hungary.

 

A családi vállalkozások közül a Cor-a Zrt. – (egészségügyi szolgáltató cég) a legkiemelkedőbb. Ezt a privát haemodinamikai labort vette át édesanyjával 6 évvel ezelőtt és a mai napig sikeresen viszik. A kardiológia szakterületén nyújtanak 24 órás invazív ellátást a szolnoki Hetényi Géza Kórházban.

 

Az Oxo Holdings ügyvezetőjeként elsősorban meglévő portfóliók átvételét, átalakítását és fejlesztését tűzték ki célul. Fő profiljuk a feltörekvő és növekedési fázisban levő innovatív, design és technológiai cégekre szakosodott vagyonkezelés. Anna portfolio manager-ként bizonyos cégekkel maga foglalkozik.

 

18 éves koráig fitnesz, aerobik és moderntánc versenyeken indult. Többszörös országos magyar bajnok aerobikban és Európa bajnok 5. helyezett.

 

16 évesen a Balatonfüredi Anna-bál szépe volt.

 

Üzleti érdeklődési terület:

  • szépségápolás
  • divat
  • környezettudatosság, környezetvédelem, fenntarthatóság
  • mezőgazdaság
  • innovatív design
  • technológiai vállalkozások

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo