Cápák között

Balogh Levente a Fels BBQ vállalkozóinak: Súlyos pénz ám a tanácsadás is

rtl.hurtl.hu

2024. május 15. 15:27

Balogh Levente szerint sokat kell még tanulniuk a Fels BBQ fiatal vállalkozóinak. A fiúk érdekesnek találták, hogy a Cápák különbözően vélekedtek vállalkozásukról, de a befektető elmondta, hogy az RTL üzleti showműsorában ennél élesebb viták is ki szoktak alakulni közöttük. 

„Olyanok vagytok, mint a Pál utcai fiúk” – kóstolóval is készültek a Fels BBQ megálmodói a Cápáknak

Bereznai Miklós, Bereznai Sámuel és Lakatos Áron különleges szósszal érkeztek a Cápák között stúdiójába. A 28 éves, kétgyermekes apuka, Miklós kanadai tanulmányai során inspirálódott, majd 3 éven át fejlesztette tökéletesre receptjét testvérével és harmadik üzlettársukkal. A brandépítésben szeretnének fejlődni, amihez 300 ezer forintra és mentorálásra lenne szükségük, cserébe pedig 3% részesedést ajánlottak Fels BBQ vállalkozásukból.

 

Moldován András elégedett volt, hogy visszabeszéltek a Fels BBQ vállalkozói
 

Balogh Levente többek között azért vállalta a Cápák között műsorát, hogy edukálhassa a fiatal üzletembereket, ezért ajánlatot tett a Fels BBQ megálmodóinak, akik a befektetés mellett mentorálásért is érkeztek a műsorba. Amikor a vállalkozók határozott ellenajánlattal álltak elő Leventének, Moldován András érdeklődését is felkeltették.

#Cápák között#Videó#balogh levente#bbq#vállalkozás#befektetés#fels bbq#szósz#gasztronómia#üzlet#cápa találkozó

Címlapról ajánljuk