Cápák között

Balogh Levente: Szimpatikus volt, hogy jól beáraztad magad, csak én kicsit meghúztam a bajszodat

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 6:37

Pozsgai Ákos keményen alkudozott Balogh Leventével a stúdióban, végül a 7scents alapítója elfogadta a Cápa ajánlatát. Leventének imponált, ahogy Ákos beárazta a cégét, és az első találkozásuk alkalmával meg is osztotta ötleteit a parfüméria tulajdonosával. A Cápa azt mondta, számára igazi szerelemprojekt „ez a beauty vonal”.

„Láthatatlan művészetet hoztam a Cápáknak” – Billie Eilish már elismerte, most a befektetők támogatására pályázik a 7scents vállalkozója

Pozsgai Ákos egész életét átszőtte a parfümök és az illatok iránti szenvedélye. Négy évvel ezelőtt eljött az idő számára, hogy a hobbiból saját vállalkozást építsen – így született meg a 7scents Parfüméria. A legújabb terve, hogy megalapítsa saját nemzetközi parfümházát, amihez 10 millió forintra lenne szüksége a Cápáktól 15 százalékos royaltyért cserébe.

Balogh Petya szerint Balogh Leventét az orránál fogva vezette a 7scents vállalkozója

Balogh Levente ajánlatot tett Pozsgai Ákosnak, a 7scents Parfüméria vállalkozójának. Rövid alkudozás után sikerült megkötniük az üzletet, amit a többi Cápa sem hagyott szó nélkül.

 

#Cápák között#Videó#balogh levente#illat#parfüm#7scents#pozsgai ákos#befektetés#üzlet#siker#vállalkozás#befektető#szépségipar#cápa találkozó

Címlapról ajánljuk