„Ki ne találjuk, hogy a templomban lévő perselyt digitalizálni kell” – heves vita alakult ki a Cápák közöttA Change Hungary vállalkozás megosztotta a befektetőket. Míg az egyik tábor szerint nem üzlet adományt organizálni, mert ezen nem illik pénzt keresni, egy másik vélemény szerint egyáltalán nem ciki, hogy ezzel valaki profitot is realizálna.
Cápák között

„Ki ne találjuk, hogy a templomban lévő perselyt digitalizálni kell” – heves vita alakult ki a Cápák között

rtl.hurtl.hu

2023. február 12. 19:30

A Change Hungary vállalkozás megosztotta a befektetőket. Míg az egyik tábor szerint nem üzlet adományt organizálni, mert ezen nem illik pénzt keresni, egy másik vélemény szerint egyáltalán nem ciki, hogy ezzel valaki profitot is realizálna.

Nézd meg Fodor Gábor pitchét ide kattintva!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#vita#nézeteltérés#konfliktus#adomány#digitalizáció#moldován andrás#lakatos istván#balogh levente#6. rész#tomán szabina#balogh petya#change hungary#5. évad

Címlapról ajánljuk