Cápák között

Egy 19 éves vállalkozó visszadobta a nagyhalakat a sós vízbe – ez történt a Cápák között 2. adásában

rtl.hurtl.hu

2023. január 15. 19:12

A Cápák között új évadának második adásában is több befektetési ajánlatot tettek a milliárdos üzletemberek, de egy 19 éves vállalkozó mégis visszautasította őket.

A második adás első vállalkozója egy kriptovaluta-üzletet ajánlott a Cápáknak, akik hamar elengedték az 1 millió dollárért érkező fiatalembert. Moldován András szerint egyenesen bűncselekményt fogalmazott meg pitchében: a beígért, több mint háromszoros hozam egyszerűen nem létezik.

 

Mit gondolnak a Cápák a kriptovalutákról? Ide kattintva kiderül!

Igazi kincs jelent meg a Cápák előtt

Turi Glória, az Oh My Pearl alapítója igazi tengeri kincseket mutatott a befektetőknek. Saját gyártású gyöngyökből álló kollekciója lenyűgözte a Cápákat, mégis úgy ítélték meg, hogy további, organikus növekedéséhez nincs szüksége pénzügyi befektetőre. Moldován András mindazonáltal felajánlotta kapcsolatait egy gyöngy-karkötőért cserébe, amit örömmel fogadott el a vállalkozó.


Három lelkes fiatal applikáción keresztül szervezne esküvőket. Több Cápának sem nyerte el a tetszését a vállalkozás előélete, túl rizikósnak ítélték a költekezésüket. Balogh Petya mindezek ellenére 25 millió forintért 12%-os üzletrésszel beszállt az üzletbe, hozzátéve:

Ennek nagyon nagy a lehetősége, de nagyon nagy a kockázat is.

Hogyan utasíts el 200 millió forintot pár perc alatt – Cápák közé ült egy 19 éves vállalkozó

Egy 19 éves fiatal vállalkozó, Pachert Balázs mindig is tudta, hogy sneakerekkel, azaz cipők kereskedésével szeretne foglalkozni. Üzletében legutóbb nem kisebb világsztár, mint Orlando Bloom vásárolt. A Cápák – érezve a busás üzleti lehetőséget és a srácban lévő óriási potenciált – azonnal ráharaptak, és 200 milliós ajánlatokkal, hitelekkel és rengeteg pénzügyi konstrukcióval bombázták a fiatalembert. A Cápák között történetében először a befektetők maguk mellé, majd maguk elé is ültették Balázst, aki némi meglepődéssel konstatálta az eseményeket. A „kényeztetés” ellenére a vállalkozó eredeti üzleti koncepciójából nem volt hajlandó engedni, 200 millió forintért 10%-os üzletrészt kínált. Azonban a Cápák ajánlatai ennél magasabb üzletrésztől szóltak, így Pachert Balázs visszautasította mindegyik nagyhalat.

#Cápák között#5. évad#2. rész#összefoglaló#balogh péter#balogh levente#tomán szabina#lakatos istván#moldován andrás#cipő#gyöngy#ékszer#esküvő#applikáció#alkalmazás#kriptovaluta#rtl

Címlapról ajánljuk