Bulvár

„Túl fancy” – Gáspár Bea nem akarja vezetni a 70 milliós Bentley-t, amit Győzikétől kapott

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 15. 10:43

Gáspár Győző elárulta, hogy felesége, Bea félti a 70 milliós Bentleyt, amit születésnapjára kapott tőle, szerinte „túl drága, túl fancy”.

Mint arról beszámoltunk. 50. születésnapja alkalmából Gáspár Győző egy 70 milliós Bentley-vel lepte meg feleségét, Beát. A születésnapi bulin a No Mercy énekese, Marty Cintron is fellépett, aki több mint 6 millió forintnyi összegért vállalta a privát koncertet. A celeb most a Story magazinnak elárulta: felesége félti a járgányt, amit születésnapjára kapott – írja a 24.hu.

Különben meg egyszer élünk! Akár holnap meghalhatunk. Ezt mondogatom most a Beának is. Nem akarja vezetni az autót, mert félti. Szerinte túl drága, túl »fancy«. Én meg nem vezetem, már csak azért sem… Egyszer ültem benne, akkor is az anyósülésen, miután megkapta, és átvezetett az étteremhez

– osztotta meg a showman.

Gáspár Győző egyúttal üzent a kommentelőknek is, akik azt kérdezgetik tőle, zsebből vagy hitelre vette-e a luxusautót, vagy csak bérelte. „Semmi közük ahhoz, hogy élünk, hogy vagyunk. Nekem egyedül a feleségem számít, és a két lányom, hogy nekik megadjak mindent, amit módomban áll. És igenis rájuk fogom költeni a pénzem, mert szívből teszem, és mert megérdemlik” – fogalmazott.

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

 

#Bulvár#győzike#bentley#luxusautó

Címlapról ajánljuk