Bulvár

50. születésnap: Gáspár Győző egy 70 milliós Bentley-vel lepte meg feleségét, Beát

rtl.hurtl.hu

2024. július 31. 6:47

Egy világsztár adott privát koncertet a bulin.

Gáspár Bea 70 milliós autót kapott a születésnapjára a férjétől, írja a Blikk. A beszámoló szerint Gáspár Győző igazi exkluzív luxuspartival lepte meg a feleségét annak ötvenedik születésnapja alkalmából. A bulin a No Mercy énekese, Marty Cintron is fellépett, aki több mint 6 millió forintnyi összegért vállalta a privát koncertet.

A partit a Városliget Caféban rendezték meg vasárnap este, ahol több mint ötven vendég köszöntötte az ország Bea asszonyát.

A lap úgy tudja, a „világsztár” szombaton landolt Magyarországon privát repülőgépével, s kizárólag Bea születésnapjára érkezett, majd hétfő este távozott Budapestről. Gáspár Győző az utazás költségei mellett további 18200 dollárt, vagyis több mint 6 és fél millió forintot fizetett a privát koncertért.

Igen, valóban itt volt a No Mercy Bea születésnapján és nagyon jó bulit csinált. Minden jól sikerült, de ennél többet nem szeretnénk mondani 

– erősítette meg a lapnak Gáspár Győző.

Gáspárék egyik szomszédja fotót juttatott el a Blikknek, amin egy vadonatúj, fehér, több mint 70 millió forintot érő Bentley Continental GT látható. A lap úgy értesült, a bulin felül ez az autó volt Bea születésnapi ajándéka a férjétől.


Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Bulvár#győzike#gáspár győző#születésnap#gáspár bea#no mercy

Címlapról ajánljuk