Bulvár

Íme a 24 évesen elhunyt Lakatos Tícián utolsó videója: „lakozik bennem egy oroszlán”

rtl.hurtl.hu

2024. július 30. 13:43

Lakatos Tícián utolsó videójában őszintén vallott korábbi rendőrségi ügyéről és arról, hogy miket tanult meg az évek során.

Lakatos Tícián edző, a Love Island 2019-es győztese alig három hónappal ezelőtt töltötte fel élete utolsó videóját a YouTube-ra, amelyben teljesen kitárulkozott: részletesen elmesélte rendőrségi ügyét, illetve arról is beszélt: „megtanultam, mi az a tisztelet, meg mi az az alázat”.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a sztárt alig 24 évesen, szívinfarktusban érte a halál. Fiatal kora ellenére ez már nem az első infarktusa volt Lakatos Tíciánnak, akire összeesve talált rá barátnője.

A videót kiszúró Blikk szerint a Ki is az a Tícián? című bemutatkozó anyagban egy edzőteremből jelentkezik be Lakatos. A videóban röviden megemlítette a Love Islandben való szereplését, és megjegyzte, hogy ő volt a legfiatalabb és a „legpacekabb”. A műsor után gyökeresen megváltozott az élete, folyamatosan interjúkkal keresték, óriási felhajtás volt a versenyzők körül. „Nem tagadom, nagyon élveztem” – vallotta be.

Bokszedzői karrierjéről azt mondta: „24 évesen ott tartok, hogy most vagyok igazán erőm teljében, most tudom megmutatni, hogy honnan is indultam, vagy miből lesz a cserebogár”. Hozzátette azt is, hogy „nekem az ökölvívás egy külön művészet”.

Tícián azt is elmondta, hogy középső gyerek a családban, és akármilyen nehéz is volt számára, egy cél lebegett a szeme előtt, hogy olimpiai bajnok legyen. Ez az álom később szertefoszlott, ám elhatározta, hogy edzőként fog maradandót alkotni.

Így emlékezett vissza sportolói karrierje kezdetére: „Kis girnyó gyerek voltam, és mind az iskolában, mind az életben megvoltak a csatáim, és amikor lementem az edzőterembe, ott átváltoztam. Kismacska voltam, nem oroszlán, mint most, mert oroszlánnak tartom a lelkemet, mert lakozik bennem oroszlán, aki bármikor tettre kész.”

Már akkor tudtam, hogy van egy célom, mert azt gondolom, hogy cél nélkül nincs az embernek semmilyen reménye az életben 

– tette hozzá. Rendőrségi ügyéről elmondta: megvádolták „ilyen-olyan dolgokkal”, négy hónapot őrizetben töltött. „Ez a négy hónap arra volt jó, hogy igazából átgondoltam az életemet, hogy mit merre hogyan kéne csinálni. (...) Ezt nagyon sokáig titkolni akartam, mert eldobott engem kicsit a médiától, de nem számított, mert én tanultam az esetből, és aztán kiderült az ártatlanságom” – fogalmazott.

A teljes videót alább lehet megnézni:


Nyitókép: YouTube

#Bulvár#Lakatos Tícián#szívroham#halál#Videó#tisztelet#alázat#rendőrség#Love Island#youtube

Címlapról ajánljuk