Bulvár

Barátnője összeesve talált rá Lakatos Tíciánra – megdöbbentő részletek a Love Island 24 éves sztárjának haláláról

rtl.hurtl.hu

2024. július 30. 11:18

Lakatos Tíciánt másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni szívinfarktusa után, mindhiába. Vele született szívbetegsége vihette el.

Megdöbbentő részleteket tudott meg a Blikk a tragikusan fiatalon elhunyt Lakatos Tícián haláláról, aki a 2019-es Love Island győztese volt az RTL-en. Azt írják: a tragédiának különös előjele nem volt, bár a fiatal koraszülött volt, és emiatt egész életében szívbetegséggel küzdött.

Korábban már volt infarktusa, amelyből sikeresen felépült, és az utóbbi időben úgy is tűnt, hogy rendbe jött az egészsége.

Kollégája, aki egy XVI. kerületi edzőteremben dolgozott együtt Tíciánnal, arról beszélt: „Hétfőn még megtartotta az edzéseit, és azon kívül, hogy mondta, kicsit fáradt, semmi jele nem volt a tragédiának. Éjjel lett aztán rosszul, otthon esett össze, a barátnője talált rá, és azonnal hívta a mentőket. Első és hátsó fali szívinfarktusa volt egyszerre, és nem lehetett már mit tenni.”

Felidézte: „A mentősök mindent megtettek, másfél órán át próbálták őt újraéleszteni, de hiába, a műszerek folyamatos zavart mutattak a szívében. Mindenkit hidegzuhanyként ért, le vagyunk sokkolódva, erre senki nem számított.” Tíciánt édesanyja, két testvére, valamint párja, továbbá barátai, tanítványai és kollégái gyászolják.

Tícián a Fókusz 2021-es adásában, 21 évesen még azt mondta: „30 évesen már szeretnék kétgyerekes apuka lenni”. A sztár ekkor arról is beszélt, hogy a Love Islandnek köszönheti, hogy a helyes úton kezdett járni.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Lakatos Tícián#Love Island#barátnő#halál#újraélesztés#szívinfarktus#tragédia

Címlapról ajánljuk