Belföld

Meghalt Lakatos Tícián, a Love Island korábbi győztese

rtl.hurtl.hu

2024. július 30. 9:34

Lakatos Tícián 2019-ben lopta be magát az RTL nézőinek szívébe a Love Island győzteseként. Tragikusan fiatalon hunyt el.

Meghalt Lakatos Tícián, a Love Island 2019-es évadának győztese, tudatták a családtagok a közösségi médiában. Úgy tudni, hogy a fiatal férfi szívinfarktust kapott, váratlan halála megrendítette a hozzá közel állókat.

Korábban az RTL-en így mutatkozott be az akkor 19 éves Lakatos: „Fiatalkora ellenére már családra vágyik. Volt hosszú kapcsolata is, amiből rengeteget tanult, többek között azt, hogy jól gondolja meg, kinek adja oda a szívét. Bár bokszolói karrierje nagyon fiatalon derékba tört, a sport örök szerelem maradt”.

A férfi a 2019-es versenyben Zsófival közösen diadalmaskodott. A show után azonban nem tartott hosszú ideig szerelmük, gyorsan különváltak. Tícián rokonai most így búcsúztak szerettüktől: „Drága gyémántos testvérem, Tícián, el sem hiszem itt hagytál minket, angyalok őrizzék az álmod, nagyon hiányzol”.


Tícián legutóbb 2021-ben volt a Reggeli vendége. Itt még arról beszélt: komoly tervei vannak az ökölvívással, szeretne olimpikon lenni. Magánéletébe is beavatta a nézőket a fiatal fiú:


Nyitókép: RTL 

#Belföld#Lakatos Tícián#Love Island#halál#sokk#gyász#facebook#szívinfarktus

Címlapról ajánljuk