Bulvár

Young G Béci a tragédia után már csak remegve tud felmenni az Árpád hídra, gyermeke miatt is retteg

rtl.hurtl.hu

2024. július 6. 20:51

Young G Béci és családja gyakran jár arrafelé, ahol most már a második szörnyű halálos baleset történt két év alatt.

Young G Bécit nagyon érzékenyen érintette a szerdai Árpád hídon történt halálos közlekedési baleset, írja a Bors. A celeb maga is gyakran autózik errefelé, most már viszont retteg, ha fel kell hajtania a hídra. Azt mondta: „Annyira elkeserítő, szomorú ez a helyzet, hogy egyszerűen nem találom a szavakat”.

Így folytatta: „Hihetetlen, hogy megint ártatlan embereknek kellett meghalnia, azért b**d meg, mert egy drogos ember száguldozik szemben a forgalommal, kétszázzal. Megbocsáthatatlan, amit csinált, akármilyen jó ember volt, akármit képviselt akkor, amikor nem bedrogozott állapotban volt. És főleg úgy, hogy az agyamban az van, hogy én nap mint nap itt járkálok, itt van mellettünk az Árpád híd”.

Hozzátette: „Egyszerűen belegondolni sem merek, hogyha a gyerekem a kocsiban ül, és egy ilyen ember jön… De tovább megyek. Az édesanyám nagyon sokszor szokott a gyermekemre vigyázni, amikor tehetjük és mondjuk el tudunk menni. Akkor anyukám mindig hajnali kettő és három óra körül megy haza. Soha többet nem fogom hazaengedni”.

Felidézte, hogy két éven belül ez már a második halálos baleset volt a hídon. Éppen ezért „konkrétan remegve megyek fel az Árpád hídra. El sem tudom képzelni, ha a családom bármelyik tagjával történik ez… Én megőrülnék” – tette hozzá a rapper.

Korábban arról számoltunk be: több százezer forint gyűlt össze a taxis nőnek, akitől az Árpád hídi ámokfutó elvette kocsiját. Az adományok mellé megható üzeneteket is kapott Ábrahám Györgyi. Metál Zoltán, a taxisszövetség elnöke azt mondta, az ügyintézésben is segítenek pórul járt társuknak. Megszólalt az ámokfutó egyik áldozatának édesanyja is, a fiatalok éppen esküvői meghívók kézbesítéséből indultak haza, amikor megtörtént a tragédia.

Nyitókép: RTL / police.hu

#Bulvár#árpád híd#baleset#young g#család#félelem#autó#budapest

Címlapról ajánljuk