Bulvár

Vilmos herceg és Taylor Swift együtt szelfiztek

rtl.hurtl.hu

2024. június 27. 13:39

Taylor Swift pasija mindent elárult a királyi szelfiről, a találkozásról György herceggel és Sarolta hercegnővel, valamint elárulta azt is, mit gondol Vilmos hercegről.

Travis Kelce, Taylor Swift szerelme a trónörökösöket „abszolút elragadónak” nevezte, miután a múlt hétvégén szelfizett a királyi családdal a Wembley Stadion színpadán – írja a The Sun. Travis és testvére, Jason podcastjuk legújabb epizódjában beszéltek a nem mindennapi királyi találkozóról. Travis bevallotta, hogy szerinte a herceg „nagyon király” volt, de nem tudta, hogyan szólítsa meg. 

Nem voltam biztos benne, hogy meg kell-e hajolnom előttük, kell-e pukedliznem, vagy csak legyek egy amerikai idióta és rázzak kezet velük.

– mondta. Vilmos herceg szombat este elvitte legidősebb gyermekeit, György herceget és Sarolta hercegnőt Taylor Swift Eras Tour koncertjére a Wembley Stadionba. A herceg, aki pénteken a 42. születésnapját ünnepelte, másnap egy szelfit posztolt a világsztárral, és a következőt írta a kép alá: „Köszönöm Taylor Swiftnek ezt a nagyszerű estét!”

Swift is megosztott egy aranyos fotót, amelyet a koncert után készített Vilmossal, annak két gyermekével és amerikaifutball-játékos barátjával, Travisszel. 

Vilmos herceg és Taylor Swift leszelfizték egymást
Fotó: Instagram

A 10 éves György egy kék Ralph Lauren ingben és farmerben vigyorgott, míg a 9 éves Sarolta egy csillogó felsőt húzott fel a nagy estére. Az interneten közzétett felvételeken Vilmos a tömegben táncolt a több ezer rajongó között, miközben Swift a Shake It Off című slágerét énekelte.

Travis a podcast hallgatóinak így harangozta be, mi történt vele a hétvégén: „Királyi családdal találkoztunk, srácok. Királyok voltak a show-n! Korán odaértem, és találkozhattam Vilmos herceggel. Mit szóltok hozzá? Királyi felségeddel." Testvére, Jason hozzátette: „Fantasztikus volt. Jófej volt.”

Travis azt állította, hogy a találkozó előtt figyelmeztették: „Mivel nem egy elegáns, hivatalos királyi eseményen van, nem kell meghajolnia. Ha ez egy hivatalos királyi találkozó esemény lett volna, akkor kellett volna.”

Travis aztán azzal viccelődött a műsorban, hogy még sosem látta bátyját ennyire tisztelettudónak, és azt mondta, látta, hogy Jason három méterrel arrébb tette le a sörét. Jason hozzátette: „Csodálatos emberek. Ők egy monarchia részei, nehéz földhözragadt embernek lenni - feltételezem. De ők teljesen így jöttek le.”

A testvérek áradoztak a „szupersztár” Sarolta hercegnőről is. Travis dicsérte Vilmos és Katalin szülői hozzáállását, és azt mondta Sarolta hercegnőről: „Volt benne tűz. Kérdéseket tett fel. Imádom, amikor a szülők arra bíztatják a gyerekeiket, hogy legyenek jelen, legyenek hangosak. Bátorítják őket, hogy vegyék át a vezetést a beszélgetésben".

Katalin nemrég édes pillanatképet osztott meg Vilmosról és a gyerekekről férje születésnapja alkalmából

A hercegnő egy eddig soha nem látott képet posztolt Vilmosról és imádnivaló kis triójukról egy tengerparti kiránduláson. A vicces akciófotón Sarolta hercegnő, Lajos herceg és György herceg kézen fogva ugrálnak egy homokdűnéről az édesapjukkal. Katalin egy szívmelengető üzenetet írt a kép mellé, amelyet ő maga készített: „Boldog születésnapot Papa, mindannyian nagyon szeretünk!” 


A képet a walesi hercegi pár hivatalos Instagram-fiókjára töltötték fel, és úgy tűnik, hogy egy norfolki strandon készült, ahol a család vidéki otthona található. A hercegnő apák napján is egy hasonló helyen készült képet osztott meg. Erről itt írtunk korábban:

#Bulvár#vilmos herceg#györgy herceg#sarolta hercegnő#taylor swift#koncert#london

Címlapról ajánljuk