Külföld

Meglepő fotót tett közzé Katalin hercegné pénteken, itt van rá a magyarázat

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. június 21. 11:46

Vilmos walesi herceg pénteken betöltötte 42. életévét, felesége, Katalin gyerekeivel közös fotóval köszöntötte.

Mint arról múlt héten az rtl.hu is beszámolt, június 16-án, apák napja alkalmából különleges fotóval köszöntötte Vilmos walesi herceget felesége, Katalin hercegné. A fotón Vilmos herceg, a 10 éves György herceg, a 9 éves Sarolta hercegnő és a 6 éves Lajos herceg látható a norfolki tengerparton, egymást átkarolva, háttal a fotót készítő Katalinnak.

Június 21-én, pénteken újabb fotóval jelentkezett Katalin a hercegi pár hivatalos Twitter-oldalán, az apák napi fotó után pár nappal. Az alkalom ezúttal az volt, hogy Vilmos walesi herceg pénteken betöltötte 42. életévét.

Boldog születésnapot, apuci, nagyon szeretünk!

– írta a szülinapi meglepetéshez Katalin.

A fotó gyakorlatilag ugyanott készült, ahol az apák napi köszöntő, csakhogy ezúttal szemből látható a walesi herceg, amint gyerekeivel nagyot ugrik egy parti homokdűne fűcsomói fölött.


Vilmos herceget a királyi család is felköszöntötte, a Buckingham palota hivatalos Twitter-oldalán egy 1983-as fotót tettek közzé, amin apjával, Károllyal, az Egyesült Királyság jelenlegi uralkodójával látható az akkor még csecsemő trónörökös.


Katalin hercegné nemrég mutatkozott először a nyilvánosságban rákdiagnózisa óta, részt vett ugyanis III. Károly király születésnapjára rendezett ünnepségen, és látni lehetett őt a Buckingham-palota erkélyén. Hogy milyen Katalin hercegné állapota, hogyan bírja a koronával járó terheket a szintén rákkal küzdő III. Károly, arról Shenouda Nóra, az angol királyi család szakértője beszélt a Reggeli stúdiójában pár nappal ezelőtt:


Nyitókép: @KensingtonRoyal / Twitter

#Külföld#egyesült királyság#vilmos herceg#katalin hercegné#születésnap#család

Címlapról ajánljuk