Bulvár

Szandi visszautalta a gázsiját a botrányosan elmaradt fellépés után: Megnyugodott a lelkem

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 7:40

Szandi egy nehéz sorsú családdal is találkozott.

Múlt héten derült ki, hogy Szandi nem lépett fel a Szlovákia magyarlakta településére, Madarra meghirdetett jótékonysági koncerten, de a gázsit felvette. Az egyik néző szerint az énekesnő még a kocsiból sem szállt ki, mivel ő és férje, Bogdán Csaba úgy vélték, túl kevesen vannak a helyszínen.

Az énekesnő és férje azt mondták: este fél 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ám összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében. Arról sem volt tudomásuk, hogy jótékonysági eseményről van szó. Később Szandi közölte, hogy felajánlották a szervezőknek, hogy ha kell, akkor visszaadják a pénzt. 

A madari Angyali Kezek nonprofit szervezet igazgatója, Kallós Daniela szerint azonban nem érkezett hozzájuk ilyen megkeresés. Az eseményen 60 jegyet adtak el, és 40-50 önkéntes volt jelen, így Kallós szerint nem igaz az az állítás, hogy csak nyolcan voltak a színpad előtt. Szandit egy összekötőn keresztül szervezték, a szerződés az összekötő és Szandi között jött létre. A szervezetnek Szandi fellépése 1500 euróba került, és az időben meg nem történt fellépése egy órás kiesést okozott a programban. Ezt az időt Móré András és Hoffer Dániel töltötték ki.

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára!

– írta ki tegnap este Szandi a Facebook-oldalára.

Hozzátette: a férfi, aki a rendezvényre kiközvetítette őt, Kallós Daniela kérésére sem adta meg neki a telefonszámukat, így előzetesen semmit sem tudtak arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. 

Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken tudtak telefonon beszélni az alapítvány vezetőjével, így derült ki, hogy mindkét felet félreinformálták. Vasárnap pedig egy felvidéki fellépésre menet „Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény.”

Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése

– fogalmazott Szandi.


Nyitókép: Szandi hivatalos oldala / Facebook

#Bulvár#szandi#fellépés#jótékonyság#Felvidék

Címlapról ajánljuk