Bulvár

A felvidéki jótékonysági szervezet szerint Szandiék nem próbálták visszaadni a gázsit

rtl.hurtl.hu

2024. június 21. 13:04

Szandiék azt állították, hogy felajánlották, visszaadják a pénzt.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy Szandit egy felvidéki jótékonysági fellépésen mindössze pár ember várta, állítólag a szervezők hibájából. Az énekesnő közölte, hogy a szervezők kifizették a gázsit, de ők felajánlották, hogy ha kell, akkor visszaadják a pénzt. A 24.hu elérte a felvidéki, egészen pontosan madari szervezetet, akik merőben mást állítottak.

Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra. Próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk

– mondta Szandi korábban.

Szandi férje, Bogdán Csaba elismerte, átvették a fellépésért járó összeget, hangsúlyozva, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a fellépés. Hozzátették viszont, hogy az összeg kevesebb volt, mint a szervező által említett 1500 euró, amit hajlandóak is visszautalni – írja a lap.

A madari Angyali Kezek nonprofit szervezet igazgatója, Kallós Daniela nyilatkozott a fellépés körüli eseményekről. Elmondta, hogy nem egy Szandi-koncertről, hanem egy több énekest felvonultató jótékonysági koncertsorozatról volt szó, ahol a technikai és szervezési részletekkel kapcsolatban más előadók elégedettek voltak.

Az eseményen 60 jegyet adtak el, és 40-50 önkéntes volt jelen, így Kallós szerint nem igaz az az állítás, hogy csak nyolcan voltak a színpad előtt. Szandi egy összekötőn keresztül lett beszervezve, és a szerződés az összekötő és Szandi között jött létre. A szervezetnek Szandi fellépése 1500 euróba került, és az időben meg nem történt fellépése egy órás kiesést okozott a programban. Ezt az időt Móré András és Hoffer Dániel töltötték ki.

Kallós elmondta, hogy Szandi és Bogdán Csaba részéről eddig nem érkezett semmilyen megkeresés a kapott összeg visszautalására. Kallós szerint az állításokkal ellentétben nem mutattak érdeklődést a szervezet felé sem telefonon, sem írásban.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#szandi#jótékonysági szervezet#madar#Felvidék

Címlapról ajánljuk