Bulvár

Megszólalt Szandi a botrányba fulladt fellépésről

rtl.hurtl.hu

2024. június 21. 10:50

Végül megkapták a gázsit, de azt mondták, szívesen visszafizetik azt.

Alig volt néző: Szandi otthagyta a segélykoncertet, de a gázsit felvette – írta meg az rtl.hu nemrég, akkor az énekesnő férje reagált a történtekre. Most azonban megszólalt Szandi is, írja a Bors online. 

Szandi nagyon megalázónak érezte a helyzetet, mivel pályafutása során még soha nem fordult elő vele hasonló. Ők mindig nagy gonddal készülnek minden koncertre, és most sem kértek semmit a rendezőktől, csak a tisztességes bánásmódot várták volna el.

Ők csak jószándékú emberek, akik segíteni akarnak. Elnézést kértek és mondták, hogy természetesen rendezik az anyagiakat. Mi nem kértünk és nem követeltünk semmit, ha nem fizetik ki, akkor is eljöttünk volna. Ez itt nem a pénzről szól, hanem arról, hogy egy futballpályán nyolc ember előtt műsort adni szakmailag hiteltelen lett volna, ez nagyjából olyan, mintha a nappaliban énekeltünk volna a családnak.

– mesélte a lapnak Szandi.

A helyzet miatt valószínűleg belső feszültségek alakultak ki a rendezvény szervezői között, és valaki belsős információkat szivárogtatott ki a sajtónak. Szandi és férje kijelentették, hogy nem a pénz miatt aggódtak, inkább a szakmai hitelességüket szerették volna megőrizni. Bár sok jótékonysági eseményt támogatnak, ezt az esetet másképp értékelték, és ha kéri az alapítvány, szívesen visszaadják a kapott gázsit.

Szandi legutóbb márciusban volt a Reggeli vendége. Az énekesnő elárulta, hogy évek óta szeretne olyan klipet forgatni, amiben légtornászként is bemutathatja, mire képes. Ez a klip hosszú évek tervezése után megvalósult. Persze nemcsak a munka, a család is előkerült. Lánya most már egy ideje Amerikában él, Szandi sokszor – az időeltolódás ellenére is – beszél vele. Sőt, kapcsolatáról is mesélt:


Nyitókép: Kovács Anikó / MTI

#Bulvár#szandi#Felvidék#fellépés#jótékonyság

Címlapról ajánljuk