Bulvár

Károly királynak annyira hiányoznak az unokái, hogy Amerikáig utazna értük

rtl.hurtl.hu

2024. június 23. 17:20

Harry herceg gyerekeit ritkán láthatja III. Károly, így utazásra szánhatja el magát.

Károly királynak hiányoznak unokái, Archie herceg és Lilibet hercegnő, de tervezi, hogy a jövőben meglátogatja őket – mondta a királyi udvar egy szakértője a Mirrornak.

Míg a fiai közül Vilmos herceg gyerekeivel gyakran találkozhat III. Károly brit uralkodó, addig Harry herceg gyerekeiről ezt nem mondhatja el. Mindössze egyszer találkozott Lilivel, Archie-t pedig néhányszor látta.

Károlyt állítólag zavarja a távolság és az, hogy a két gyerekkel csak videóhívásban tudja tartani a kapcsolatot. Kamilla királyné mindeközben arra bátorítja az uralkodót, hogy próbáljon meg az unokáihoz közel kerülni, ennek köszönhető, hogy „szívből jövő ajándékot és üdvözlőlapot” küldött Lilibetnek a harmadik születésnapjára a hónap elején.

A Mirror szerint Harry azért nem akarja elvinni a gyerekeit az Egyesült Királyságba, mert már nem kap védelmet a rendőrségtől és attól tart, veszélynek tenné ki a családját.

Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez alapon az is előfordulhat, hogy Károly fog elmenni az Egyesült Államokba: volt szó egy hivatalos látogatásról, ami közben az unokáit is meglátogathatná. De akár magánúton is megtehetné a kiruccanást, hiszen korábban Erdélyben is járt így, többször is.

Nyitókép: MTI/AP/Kin Cheung

#Bulvár#iii. károly#egyesült államok#király#harry herceg#vilmos herceg#unoka

Címlapról ajánljuk