Bulvár

Károly egyetlen dolgot nem tud megbocsátani kisebbik fiának

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 16:46

Van azonban valaki, akivel Harrynek még az apjánál is nehezebb lesz békét kötnie.

III. Károly brit király még mindig nem tudja megbocsátani kisebbik fiának, hogy Tartalék című könyvében főgonosznak állította be Kamilla királynét – írja a Fox News. Arról is beszámolnak, hogy Harry herceg már próbálna megbékélni családjával, de nem talál fogadókészségre.

Christopher Andersen, aki könyvet írt III. Károlyról, a Fox Newsnak azt mondta:

Szerintem az embereknek rá kell jönniük arra, hogy az egyetlen dolog, ami Károly számára megbocsáthatatlan, az Kamilla kritizálása.

Harry azonban olyan dolgokat írt mostohaanyjáról, amit az életrajzíró szerint apja nehezen fog megbocsátani neki – az sem biztos, hogy egyáltalán megbocsátja.

A Tartalékot beharangozó tévéinterjúiban Harry herceg azzal vádolta meg Kamillát, hogy magánbeszélgetéseket szivárogtatott ki a bulvársajtónak, hogy cserébe pozitívabban írjanak róla. Szerinte a királyné őt is feláldozta „a személyes PR-ja oltárján”.

Andersen szerint III. Károly megígérte az anyjának, II. Erzsébetnek, hogy Kamilla soha nem lesz királyné, ezt az emberek gyomra Diana emléke miatt sem vette volna be. Ezt az ígéretet aztán megszegte, és emiatt Vilmos és Harry is elárulva érezheti magát.

Mégsem a király és a királyné, hanem Vilmos lehet az, akivel Harrynek a legnehezebb lesz békét kötnie. Ő ugyanis különösen a szívére vette azt, amit Harry a könyvében írt róla. Bár Harry többször békejobbot nyújtott a bátyjának és apjának, Vilmos most a felesége betegsége miatt sem áll készen arra, hogy ezzel foglalkozzon – magyarázta az életrajzíró.

Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

#Bulvár#harry herceg#vilmos herceg#iii. károly#kamilla királyné#brit királyi család

Címlapról ajánljuk