Bulvár

Jakupcsek Gabriella a gyerekeiről: Nem vagyok egy tradicionális anyuka, kevesebbet voltam jelen az életükben, mint egy átlagos nő

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 7:50

Címlapinterjút adott a nyomtatott Nők Lapjának Jakupcsek Gabriella, a beszélgetést a 24.hu szemlézte.

A műsorvezető az anyaszerepről elmondta:

Nem vagyok egy tradicionális anyuka, kevesebbet voltam jelen az életükben, mint egy átlagos nő. A jelenlétem viszont mindig aktív. 

 

A három gyermekével ápolt kapcsolatáról pedig azt mondta: 

A két fiú szellemi partner, ma már felnőtt-felnőtt viszonyom van velük. Tudják, hogy én sajnos nem az a nagymama vagyok, aki át tud menni segíteni, ha folyik a gyerek orra, mert kinyitom a naptáramat, és decemberig tele van, de ezt már elfogadták.

Majd így folytatta:

Nekem anyaként Emmával van még dolgom, ő viszont most azt a korszakot éli, amelyben nekem kell bejelentkeznem az ő naptárába. Vagy csak szép csendesen ott lenni, és ha épp megunta azt, amit csinál, akkor talán hozzám is odafordul.

Jakupcsek Gabriella számára nem volt könnyű a 2023-as év, hiszen akkor vesztette el édesanyját, amit egy örömhír követett, hiszen tavaly született meg első unokája is. Jakupcsek Gabriella afrikai élményeiről is beszélt a Reggeliben és arról, miért pont a szerelemről fog szólni következő könyve. 

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#jakupcsek gabriella#nagymama#unoka#anya#műsorvezető

Címlapról ajánljuk