Bulvár

„Az első 3 hét brutál volt” – Osváth Zsolt őrületesen sokat fogyott

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 8:59

Olyan sokat fogyott Osváth Zsolt, hogy Manuel hirtelen fel sem ismerte. 

Négy hónap alatt 17 kilót fogyott Osváth Zsolt, köszönhetően a nagyon szigorú diétának, és a heti öt edzésnek – írta a Blikk, a Best magazinban megjelent beszámolóra hivatkozva. Osváth Zsolt a magazinnak elmondta, hogy nem az egészsége motiválta: „Én csak jól akarok kinézni”. Ez annyira jól sikerült, hogy Manuel hirtelen fel sem ismerte a fogyása után.

Osváth Zsolt elmondása szerint „az első három hét brutál volt”, hozzátéve, hogy „minden este kajával álmodtam”. Közölte, hogy eleinte „ki sem mertem tenni a lábam otthonról, nehogy kísértésbe essek”, és nagyon szigorú diétát követett, főleg húst és zöldséget evett, és ma már nem is kívánja a szénhidrátot.

Osváth Zsolt elmondta, hogy folytatja a diétát, és még hat kilótól szeretne megszabadulni. Hozzátette:

Belül én mindig egy kövér fiú maradok, és az is lehet, hogy leszek is még kövér, de most élvezem, hogy nem lihegek, ha fel kell mennem gyalog a negyedikre, hogy látszanak a kockák a hasamon, és hogy ismét szeretek öltözködni.

Márciusban a Portré vendége volt Osváth Zsolt, ahol elmondta: Ha engem akkor nem visznek el intézetbe, lehet, hogy egy drogos, alkoholista, bűnöző, vagy egyszerűen halott vagyok.

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#osváth zsolt#fogyás

Címlapról ajánljuk