Bulvár

Kalmár Paulina: Én nem a BKV-n szeretném megtalálni a Nagy Őt!

rtl.hurtl.hu

2024. május 30. 16:33

Kalmár Paulina, a Város Királynői sztárja úgy látja: ma már a férfiak sajnos nem mernek odamenni egy nőhöz, kivéve azok, akik voltak katonák.

Kalmár Paulinát nem merik leszólítani a férfiak, mert olyan, mintha a homlokára lenne írva, hogy „ne közeledj”. A Város Királynői sztárja ezt a Ripostnak adott interjújában mesélte el, a beszélgetést a 24.hu szemlézte. 

Kalmár Paulina azt is elmondta: „Én nem a BKV-n szeretném megtalálni a Nagy Őt!” Ám fájlalja, hogy „ma már a férfiak sajnos nem mernek odamenni egy nőhöz, kivéve azok, akik voltak katonák”.

Beszélt arról is: bár volt párjával 2023-ban még házasodni készültek, az év májusában lemondta az esküvőjét. Azóta még egyszer keresték egymást a férfival, ám a kapcsolat véget ért, Paulinára pedig azóta nem talált rá a szerelem. Ám bizakodik:

Meglátjuk, hogy mit hoz a nyár. Hozzá kell tennem, hogy soha életemben nem bombáztak a pasik, mintha a homlokomra lenne írva, hogy ne közeledj. Olyan, mintha félnének tőlem. Sose jönnek oda hozzám, nem mernek leszólítani.

Így folytatta a fejtegetését: „Velem talán évente kétszer történik, hogy valaki odajönne hoznám, hogy elkérje a számomat. Ma már a férfiak sajnos nem mernek odamenni egy nőhöz, kivéve azok, akik voltak katonák. Inkább Instagramon írnak üzenetet, hogy: csá, bejössz! Nagyon nehéz megtalálni azt az igazi, férfias férfit. Én nem a BKV-n szeretném megtalálni a Nagy Őt! Sokkal inkább nyáron, a születésnapomon, Saint-Tropez-ben”.

Korábban A Város Királynőiben azt is bemutattuk, ahogy Paulina jótékonykodik: a rászorulókkal való találkozás a hazaérkezés élményét keltette. A gyerekek kapkodva nyúltak az ajándékok után, mégsem vesztek össze semmin, amikor karácsonyi ajándékot kaptak az üzletasszonytól és lányától, Zsuzsitól.


De azt is megnézhetik, amikor Paulina igazi magyar különlegességgel vendégelte meg barátait: kolbásztöltéssel kedveskedett nekik, amit családi barátjuk, egy böllér vezényelt végig.  Anna vagy éppen Zsuzsi nem ódzkodott a nyers hús tapintásától, rögtön belevetették magukat a massza közepébe – gyémántgyűrűt és luxusórát nem kímélve!


Nyitókép: RTL

#Bulvár#kalmár paulina#A Város Királynői#katona#ismerkedés#szerelem#bkv#férfi#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk