Bulvár

Tóth Gabi kiakadt a fogyókúrás szer miatt: Nem az a valóság, mint aminek tűnik

rtl.hurtl.hu

2024. április 20. 14:53

Tóth Gabi rengeteg üzenetet kapott egy fogyókúrás szer miatt, amit az ő nevével és arcával reklámoznak. Most felfedte a megdöbbentő igazságot a fogyasztószer mögött.

Tiszta vizet öntött a pohárba Tóth Gabi énekesnő, akinek nevét és képét felhasználva nemrég reklámozni kezdtek egy fogyókúrás szert. Tóth Gabi Instagramon akadt ki, ahol felfedte követői előtt: csalás az egész, valakik engedély nélkül használják fel őt.

Az énekesnő 24 óriáig elérhető Instagram-sztoriját a Blikk szúrta ki. Ebben Tóth Gabi azt mondja: „Nem igaz, semmilyen fogyókúrás szert nem használok, nem is dolgozom együtt ilyen céggel, és egyáltalán nem az a valóság, mint aminek tűnik”. Emellett egy Instagram-filterrel is megmutatta, hogy milyen könnyű az interneten elfedni a valóságot.

Arra is figyelmeztette a követőit, hogy ez nem az egyetlen vele kapcsolatos átverés a világhálón. Elmondta, hogy kamuprofilokat is gyártanak a nevében, amivel össze-vissza kommentelgetnek és válaszolgatnak. Ezután arról beszélt, hogy mostanában az allergia is bosszúságot okoz neki.

Korábbi izgalmas cikkeinket az énekesnőről az alábbi linkekre kattintva olvashatja el:

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

#Bulvár#tóth gabi#fogyókúra#csalás#instagram#szer#fogyasztószer#visszaélés#figyelmeztetés

Címlapról ajánljuk