Bulvár

„Ha bármilyen támadás jön, azonnal összefogunk” – így fogadták be Tóth Gabit a családba Papp Máté Bence szülei

rtl.hurtl.hu

2024. április 4. 8:46

„Nem szabad belemenni a harcba” – figyelmeztetett Tóth Gabi párjának édesapja.

Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence szülei nyilatkoztak a Storynak, amit a Blikk szemlézett. A lap azt írja: a szülők, Anikó és Imre is néptáncosok, akik táncok gyűjtésével is foglalkoznak. Megalapították a Jászság Népi Együttest és létrehozták a Csángó Fesztivált.

„Emlékszem, amikor Máté hazajött Erdélyből, elmondta, hogy szakított a barátnőjével, mert megismerkedett Gabival. Mi természetesnek vettünk mindent. Nem rágódtunk rajta. Amikor bemutatta nekünk Gabit, rögtön éreztük rajta a természetességet, a kedvességet. Nem volt kérdés, hogy összeillenek. Fel sem merült bennünk, hogy ne fogadnánk be. Rögtön azt mondtuk, egy család vagyunk, és ha bármilyen támadás jön, azonnal összefogunk. Ha az embernek van egy szilárd értékrendje, akkor nem kell félteni, nem tévelyedik el. Tudtuk, hogy ha ők egymásra találtak, mi mellettük állunk, nem érdekel bennünket, ki mit gondol” – mesélte Papp Máté Bence édesanyja.

„Az embernek a gyerekeivel való kapcsolatában vannak dolgok, ahol mi hozzuk meg a döntéseket, aztán eljön az az idő, amikor már nem mi tesszük ezt, hanem bíznunk kell a fiunkban. Nekem az volt a véleményem, hogy ez Máté és Gabi döntése. Aztán persze, jöttek az öregasszonyok, akik kérdezgették tőlem, hogy »az a maga fia?«. Mondtam, hogy igen, az enyém, aztán ennyiben hagytam a dolgot. A negatív megnyilvánulásokról azt gondoltam, a kutyák csaholnak, a karaván halad. Nem szabad belemenni a harcba, mert az csak olajat önt a tűzre, ám ha nem foglalkozol velük, akkor elfáradnak. Ilyen helyzetekben nekünk azokra kell koncentrálni, akik meghallgatnak, velünk vannak és támogatnak, nem azokkal, akik rólunk pletykálnak” – fejtette ki a Story magazinnak Papp Máté Bence édesapja.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#tóth gabi#Papp Máté Bence#szülők#fricska táncegyüttes

Címlapról ajánljuk