Bulvár

Fiúként mutatkozott be Ben Affleck lányként született gyereke

rtl.hurtl.hu

2024. április 10. 14:44

Ben Affleck és Jennifer Garner 15 éves gyermeke, akit korábban Seraphina Rose néven ismerhettünk meg, új néven, Finként lépett a nyilvánosság elé a Jennifer Garner édesapja emlékére tartott megemlékezésen. Rövidre vágott hajjal, fekete zakóban lépett a mikrofonhoz és újra bemutatkozott, mielőtt felolvasta a Biblia egy részletét.

Amikor egy transznemű ember új néven mutatkozik be, azzal lehetőséget kap egy újrakezdésre, hogy olyan környezetet alakítson ki, amiben biztonságban érzi magát és önmaga lehet.

Az új név elismerésének megtagadása vagy a régi nevük használatának folytatása érvénytelenítő vagy akár traumatikus is lehet, ezt a jelenséget „deadnamingnek” hívják – magyarázza a Cleveland Clinic.

Fiú lett Ben Affleck 15 éves lányából
Fin Affleck nagyapja temetésén mutatkozott be új nevén. Fotó forrás: Christ Church United Methodist Facebook oldala

A 15 éves Fin Ben Affleck és Jennifer Garner középső gyermeke, akiről már februárban megjelentek olyan fotók, amin rövid hajjal szerepelt, írja a DailyMail.

A mostani fotó azonban Fin nagyapja, Jennifer Garner édesapjának megemlékezésén készült, amikor felkérték, hogy a Bibliából olvasson fel egy részletet. Jennifer Garner korábban egy Instagram-posztban írta meg, hogy 85 évesen édesapja eltávozott az élők sorából.

#Bulvár#Külföld#ben affleck#színész#gyermeknevelés#gender#transzneműség

Címlapról ajánljuk