Bulvár

Kiderült: Tápai Szabina és Kucsera Gábor mégsem váltak el, sőt!

rtl.hurtl.hu

2024. március 31. 14:20

Tápai Szabina kézilabdázó elárulta: Kucsera Gáborral most jobb a kapcsolatuk, mint a házasságuk alatt bármikor.

Tápai Szabina tavaly jelentette be, hogy külön utakon folytatják férjével, Kucsera Gáborral, akivel három közös gyermekük van. A kézilabdázó a Palikék világa műsorában elárulta: most jobb a kapcsolatuk, mint valaha, a házasságuk alatt bármikor – számolt be róla a borsonline.hu.

A műsorból kiderült, hogy a páros hivatalosan nem is vált el, amit Tápai maga is megerősített a műsorban. A kézilabdázó tavaly februárban mondta el a nyilvánosság előtt, hogy már nyolc hónapja nem élnek együtt, és megcsalás is van a háttérben.

„Ez egy jó tanulópénz volt, ez a 10-11 év. 21 éves korom óta ismerem, és össze kellett rázódni, szülőként rendkívül jól funkcionálunk” – fogalmazott Tápai Szabina. Hozzátette, azért működik most olyan jól a kapcsolatuk, mert megosztanak egymással mindent, amit egy normál házasságban meg kellene, és már el is fogadják egymás tanácsát.

Valóságos az, hogy iszonyatosan jó a kapcsolatunk. Tényleg jól működünk együtt, mint szülők, aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha, én már tényleg ezt mondom

– tette hozzá Szabina.

A műsorban megszólalt a kézilabdázó testvére, Tápai Andi is, akit arról kérdeztek, hogy lát-e esélyt az újrakezdésükre. „Annyit tudok mondani, hogy én remélem! Én is azt látom, hogy olyan szépen beszélnek egymással, harmónia van, úgyhogy én nagyon remélem, hogy egyszer igen!” – bizakodott Andi.

Tápai Szabina 2015-ben a Fókusznak arról beszélt, Kucserával tudatosan odafigyelnek, hogy kettesben is el tudjanak tölteni egy kis időt. Házasságukban az elhidegülésnek még a gondolata sem merült fel, úgy érzik, az ő életükben kisfiuk érkezése csak tovább erősítette a köztük lévő köteléket. 

 

Nyitókép: Fókusz 

 

#Bulvár#tápai szabina#kucsera gábor#házasság#válás#párkapcsolat#újrakezdés

Címlapról ajánljuk