Bulvár

Ő Szellő István 22 éves, jóképű fia, Ádám

rtl.hurtl.hu

2024. március 22. 4:47

Szellő István második gyermeke Ádám, 22 éves és tehetséges teniszjátékos. Ádám édesapjától örökölte a tenisz iránti szenvedélyét, középiskolás éveit is magántanulóként a sportnak szentelte, majd ösztöndíjasként egy amerikai egyetem csapatában is teniszezett. Ádám az rtl.hu-nak elmesélte, miért döntött úgy, hogy hazaköltözik, és itthon folytatja tovább a tanulmányait.

Szellő István 56 évesen négy gyermek büszke édesapja. Legidősebb fia, András 28 éves, és nemrég doktorált az egyetemen, jelenleg jogászként dolgozik. Öccse, Ádám 22 éves és az egyetemi tanulmányai mellett teniszoktatással foglalkozik. 

Ő Szellő István 22 éves, jóképű fia, Ádám
Szellő Ádám

A híradós két legfiatalabb gyermeke Manna és Alen 14 évesek, és a középiskolai felvételire készülnek.

Szellő Ádám teniszezik, a középiskolai éveit Spanyolországban magántanulóként töltötte egy teniszakadémián, majd egy amerikai ösztöndíjat is megpályázott. 

Ő Szellő István 22 éves jóképű fia, Ádám
Szellő Ádám teniszedzés közben


Ádám a 2021-es őszi tanévet már az USA-ban kezdte: a Kaliforniai Állami Egyetemre járt, business managementet tanult, valamint az egyetemi csapat tagjaként teniszezett. 

Nagyjából egy éve jöttem haza Amerikából, nagyon szerettem kint lenni. Viszont úgy gondoltam, hogy talán az egyetemen nem tanítanak annyit vagy tanítanak úgy, ahogy azt én elképzeltem, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itthon folytatom tovább a tanulmányaimat. 

Ádám nem zárja ki azt a lehetőséget sem, hogy rövid időn belül visszatér Amerikába, ha jó ösztöndíj-ajánlatot kap egy egyetemtől.

Ő Szellő István 22 éves jóképű fia, Ádám
Szellő István és fia Ádám közösen adtak interjút az rtl.hu-nak


Rövidesen hosszabb interjút is láthatnak Szellő Istvánnal és Ádámmal, valamint bemutatjuk, hogyan telik az RTL Híradó műsorvezetőjének egy napja. 

#Bulvár#szellő istván#szellő istván fia#Szellő Ádám#Szellő András#szellő manna#szellő alen#tenisz#egyetem#magánélet#híradós#apaság#testvérek#ma

Címlapról ajánljuk