Bulvár

Tóth Gabi soha nem hallott titkokat árult el: Nem voltam csalfa feleség

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 16:48

Tóth Gabi arról beszélt: nem volt csalfa, csak „ráhúzták a bélyeget”, valamint több titkot is elárult.

A Mutasd Magad! című műsor vendége volt Tóth Gabi, aki több titkot is elárult Krausz Gáborral kötött házasságáról, valamint a kapcsolat végéről. Azt is elmondta: „Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget”, pedig ő sosem volt az a Blikk szemléje szerint.

Azt mondta: házassága valóban boldogtalan volt, de nem csalta meg Krausz Gábort. „Az, hogy viszonyom volt egy másik férfival a férjem mellett, egyáltalán nem igaz” – mondta. Szerinte a szakítás alatt még csak beszélőviszonyban voltak jelenlegi párjával Papp Máté Bencével.

Hozzátette: „Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget”. Azt is elmondta, hogy Krausz Gáborral nem is volt templomi esküvőjük, mert különböző vallásúak. Viszont sejtelmesen hozzátette:

Ami késik, nem múlik. Még fiatal vagyok.

Szerinte hibázott azzal, hogy az életéből csak a szépet és a jót mutatta meg, és használt olyan kifejezéseket, amiből hirtelen jött az embereknek, hogy végül a válás mellett döntöttek Krausz Gáborral.

Szerinte a politika is szerepet kapott abban, hogy ekkora figyelem irányult rá szakításakor.

Úgy véli: mindig is az volt a legnagyobb hibája, hogy mindenkinek meg akart felelni, és azt akarta, hogy mindenki szeresse. „Talán így akartam védeni magamat, hogy mást mutattam” – tette hozzá a celeb. Arról is beszélt, hogy idegileg teljesen kimerült házasságában:

Erősen visszatért a pánikbetegségem... Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban.

Elment egy egyhetes rehabilitációs kúrára, ahol kapott rengeteg vitamint, támogatást, valamint kivizsgálták, ahol kiderült, hogy nincs egészségügyi problémája. Ezután majdnem egy évig pszichológushoz is járt, de most sokkal jobban érzi magát.

Korábban többször is beszámoltunk az énekesnő körüli fejleményekről:


Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

#Bulvár#tóth gabi#titok#megcsalás#feleség#krausz gábor#házasság#hit

Címlapról ajánljuk