Belföld

Tóth Gabi elmondta, miért nem megy el a gyermekvédelmi tüntetésre

rtl.hurtl.hu

2024. február 16. 9:23

Tóth Gabi egyebek közt azzal indokolta a távolmaradását, hogy azok szervezik a gyermekvédelmi tüntetést, akik korábban lejáratták őt. 

A 24.hu szúrta ki, hogy Tóth Gabi csütörtöki Instagram-posztja alatt egy kommentelő afelől érdeklődött, hogy az énekesnő tervez-e részt venni azon a péntek esti demonstráción, amit online tartalomgyártók szerveztek a gyerekek védelmében a Hősök terén. 

A portál idézi az énekesnő válaszát:

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt” – írta Tóth Gabi.

Mint arról beszámoltunk, az énekesnő nemrég arról posztolt, ahogy önfeledten táncol kislányával és Papp Máté Bencével.

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#tóth gabi#k. endre#hősök tere#tüntetés#pedofil botrány#lemondás#influenszerek

Címlapról ajánljuk