Bulvár

Kucsera Gábornak annyira hiányoznak a gyerekei, hogy esténként potyognak a könnyei

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 8:37

Megnyílt a válásáról Kucsera Gábor. 

Azért az kemény, amikor esténként ülsz, aztán potyognak a könnyeid, mert hiányoznak a gyerekek, és nem lehetsz velük

– mondta el Kucsera Gábor, aki a Palikék Világa vendége volt, vette észre a 24.hu. A válásáról szólva kijelentette, hogy annak „meg kellett történnie, hogy épülni tudjunk”, hozzátéve, hogy mióta külön vannak a feleségével, nagyon sok mindent meg tudnak beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtak.

Elmondta, hogy sokan mondták, hogy „a gyerek összetartó erő, meg a gyerek miatt legyünk együtt”, de szerinte ez rossz út:

Nem. Ha a gyerek egy olyan légkörben van, ahol veszekedés van, és ennek fültanúja, az nem jó. Akkor inkább legyünk külön.

Tápai Szabina pár héttel korábban beszélt a válásukról, közölve, hogy volt megcsalás. Szabina 2023 júniusában azt mondta, hogy „mint anya és apa jól működünk együtt”, és a „gyerkőcök is boldogok ebben”, hozzátéve, hogy „gördülékenyen, felnőttként kezeltük a helyzetet.” 

2022 augusztusában Kucsera Gábor a Reggeliben beszélt arról, hogy kütyümentes tábort tart gyerekeknek.


Nyitókép: Kucsera Gábor világbajnok kajakozó a magyar paralimpiai csapat tokiói gála-, és sportruházatának bemutatóján a Várkert Bazárban 2021. július 14-én – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

#Bulvár#kucsera gábor#tápai szabina#válás#gyerekek

Címlapról ajánljuk