Bulvár

Palácsik-Ráthonyi Tímea otthonát is fenyegeti a kaliforniai ítéletidő

rtl.hurtl.hu

2024. február 6. 7:50

„Elég durva” – fogalmazott Palácsik-Ráthonyi Tímea, aki figyelmeztető üzenetet is kapott, hogy ne hagyja el az otthonát.

Palácsik-Ráthonyi Tímeát is elérte a kaliforniai ítéletidő, árvíz fenyegeti Andy Vajna nemrég újraházasodott özvegyének otthonát – szúrta ki a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, brutális viharok és áradások sújtják az amerikai Kalifornia államot. A heves esőzések és erős szelek következtében több helyen, köztük Los Angelesben is rendkívüli állapotot hirdettek, kidőlő fák miatt eddig legalább három ember meghalt. A vihar pedig elérte Palácsik-Ráthonyi Tímeát is, aki az év nagy részét Amerikában tölti.

Most a közösségi oldalán számolt be arról, hogy milliók mellett ő is kapott figyelmeztető SMS-t az amerikai Nemzeti Meteorológiai Szolgálattól, miszerint a környékén villámárvíz lehet, és ne hagyja el a lakását, hacsak nem kerül sor evakuálásra. A celeb felvételeket is megosztott, amelyeken az látható, amint az ágya feletti szellőzőnyíláson keresztül csepeg be az esővíz és a párnájára rakott dobozba hullik.

Elég durva

– fűzte Tímea az Instagramon megosztott, 24 óráig elérhető videójához, megjegyezve: „globális klímaváltozás, globális felmelegedés :(”.

Palácsik-Ráthonyi Tímea négy éve Andy Vajna özvegyeként került az ötven leggazdagabb magyar közé:


Nyitókép: Frazer Harrison / Getty Images for HFA

#Bulvár#kalifornia#ítéletidő#heves esőzés#vihar#áradás#los angeles#vajna tímea#palácsik tímea

Címlapról ajánljuk