Bulvár

Férjhez ment Vajna Tímea

rtl.hurtl.hu

2023. december 27. 18:47

Andy Vajna özvegye, leánykori nevén Palácsik Tímea újra férjhez ment.

Újra férjhez ment Vajna Tímea, vagyis leánykori nevén Palácsik Tímea Los Angelesben – derült ki az influenszer-üzletasszony szerdai Instagram-posztjából, amit a 24.hu szúrt ki.

„Mr es Mrs R. 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron-injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a negyedik angyalka és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült” – olvasható a posztban. Tímea így folytatja:

A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást.

Andy Vajna özvegye a bejegyzésben Ráthonyi Zoltán nevű üzletembert is megjelölt, aki a lap szerint már évekkel korábban magánéleti kapcsolatba került Palácsik Tímeával. Ráthonyiék az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismertek.

Nem véletlenül jelölte meg Ráthonyi Zoltánt, a timeavajna Insta-oldal már Timea Palacsik Rathonyi név alatt fut.


Vajna Tímea nemrégiben szívszorító vallomást tett közzé arról, hogy többször is elvetélt. „Még mindig nem olyan kockás a hasam, de négy baba elvesztése után ez elfogadható” – fogalmazott akkori Instagram-posztjában. 

Vajna Tímea négy éve özvegyként került az ötven leggazdagabb magyar közé:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI Fotó

#Bulvár#vajna tímea#palácsik tímea#férjhez ment#los angeles#andy vajna#esküvő#házasság

Címlapról ajánljuk