Bulvár

Várkonyi Andreának szempont volt, hogy a párja életszínvonala ne térjen el jelentősen lefelé az övétől

rtl.hurtl.hu

2024. február 1. 6:18

Várkonyi Andrea szerint nagyon kevés kapcsolat tud úgy működni, hogy a nőnek jobb az egzisztenciája. Elárulta, hogyan kérte meg a kezét Mészáros Lőrinc és hogy melyik a közös számuk.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea 2021 szeptemberében házasodtak össze. Várkonyi Andrea a Story magazinnal osztott meg részleteket az Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként is ismert üzletemberrel való kapcsolatáról, a beszélgetést a 24.hu szemlézte.

A közvéleményt illetően úgy fogalmazott, valójában senki sem ismeri őket, ő pedig jól tudja, hogy nemigen változott meg az elmúlt években. Bár elismerte, hogy anyagilag jobb helyzetbe került, mióta újra férjhez ment, hangsúlyozta, hogy neki mindig is voltak tévés feladatai, reklámszerződései és pszichológiai munkái, amelyek mellett folyamatosan képezte magát, így akkor sem élt rosszul, amikor Bochkor Gáborral léptek külön utakra. Várkonyi Andrea egyébként jelenleg Mészáros Lőrinccel közösen is üzletel, legújabb kezdeményezésükről, amelyben az egykori tévés vezetői feladatot kapott, itt olvashat.

A viszonyuk indulásáról szóló pletykákkal kapcsolatban azt mondta, az üzletember nem miatta vált el, sőt: a válást Mészáros előző felesége kezdeményezte, ők pedig addig csupán munkahelyi körülmények között, mások jelenlétében találkoztak egymással.

Beszéltünk párszor, és természetesen megvolt köztünk a szimpátia, de még csak annyit sem mondott, hogy szép a szemem. Egyikünk sem akart volna többet egy nem tiszta helyzetben. Aztán azzal, hogy ő elvált, ez a szimpátia tovább tudott mélyülni, és megérkeztünk egymás életébe

– fogalmazott. 

A beszélgetésben szóba került, hogy az egykori műsorvezetőről sokan úgy gondolták, a pénze miatt megy hozzá Mészáros Lőrinchez. Várkonyi szerint nagyon kevés kapcsolat tud úgy működni, hogy a nőnek jobb az egzisztenciája, ezért számára is szempont volt, hogy a párja életszínvonala ne térjen el jelentősen lefelé az övétől, az viszont nem, hogy ennyivel magasabb legyen.

Esküvőjükről korábban már lehetett olvasni, a lánykérés körülményei azonban mostanáig ismeretlenek voltak. Várkonyi Andrea a lapnak elárulta, hogy épp egy külföldi szállodában voltak, amikor Mészáros Lőrinc feltette neki a nagy kérdést.

„Egyszer csak felcsendült a közös dalunk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körbenéztem, majd annyi vörös rózsát pillantottam meg, hogy szerintem a világpiacon vörösrózsa-válság lehetett, visszafordultam hozzá, de nem láttam, mert már előttem térdelt. Megkérdezte, hozzá megyek-e, én meg mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, és elkezdtem sírni. (…) Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e, majd elárulta, beszéddel készült, hogy miért akar elvenni, de ez elmaradt végül. Elképesztő érzéke van a romantikához” – áradozott az üzletasszony.

Nemrégiben az RTL Híradó is bemutatta, hogy Mészáros Lőrinc cége orra nyeri az állami cégek flottatendereit Mészáros Lőrinc cége, a GVH szerint viszont „nem valószínűsíthető” tisztességtelen piaci magatartás:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#várkonyi andrea#mészáros lőrinc#szerelem#vagyon#közpénz

Címlapról ajánljuk